reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
PR moj ma u moich rodzicow malego kolorowego smoka takiego i sie tez tym czesto bawi wiec pomysl super :tak:

ciekawe ile kasy sie uzbiera :-D

marzenka ja tez bym sie cieszyla :tak: super

nie wiem do kiedy ale zawsze jak dojdzie kolejne 5 zl npod marzenki dokumie kache i bedzie gicior:)

wiec jak znajde gdzies taka zabawke to mu kupie a do tego mleko kasza, chrupki, hmm i co on jeszcze lubi pieczywo chrupkie lubi o :) i chrupki orzechowe tez lubi :) i herbatke jeszcze o :)

jak cos to piszcie mi eska bo zmykam do domku i po drodze poszukam takiej zabawki ;]
669 428 899

Ostatnia edycja:
Ta zabawka to super pomysł! Jestem jak najbardziej ZA!!
No i słodycze tez fajnie!

Marzenka fajnie że nie jedzie! Widzisz...a tak sie martwiłaś!
No! A moja dzisiaj nie wiem oszalała, cały czas chodzi i "ama" "ama" "ama" ama ama ama ama i tak w kólko a co jej dam to pluje albo wyrzuci albo gdzies wetrze w kanape rozdepcze itp. Normalnie szogun!

Ania Pr tak to ode mnie ta kasa, mam tam jeszcze panienskie nazwisko dlatego inne :-)
A moj dzisiaj w Gubinie jest w pracy i nie wiem o ktorej wroci :sorry2:

reklama
Czesc laski my tez sie dorzucimy tylko musze wymyslic jak.

Strasznie sie dzis czuje boli mnie gardło i głowa :-(I doszła mi parterowa infekcja po antybiotyku bo miłam jakies bakterie w moczu i w ogóle jest wesoło buu.Chyba zrezygnuje z plastrów:-:)-:)-(a strasznie mi szkoda bo to bedzie oznaczało ze żaden srodek anty nie jest dla mnie.No jeszcze spirali,wkładki(odpadaja ze wzgledu na infekcje które powoduja u duzej ilosci kobiet) i implantu nie próbowałam no ale bez sensu ja sie zaszyje i bedzie dalej doopa

Dobra nie biadole .Miłego dnia laski
Pr- czekam na info

Do góry