reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Pr- ja dopiero teraz wysłałam:baffled:a ty już kupiłaś, ale nic może jeszcze od kogoś dojdzie to coś dokupisz.

Ja dziś prosto po pracy z małym musiałam do lekarza jechać:sorry2:cały czas ma uporczywy katar, a to już ponad dwa tygodnie:dry:a jemu nic nie przechodzi.
Wogóle to dziś jakaś mega padięta jestem, bo mały od 2 tygodni budzi się w nocy po kilka razy (pewnie przez katar) długo potem nie może usnąć, a ja do pracy tak czy siak wstać muszę, dziś to o mało nie zaspałam, taka padnięta byłam:confused:W pracy to cały czas ziewłam:-)jakby wszytko mnie nudziło.

Dobranoc:-)

reklama
dzien dobry:-)
aneteczka ja tez wstaje po 2 lub 3 razy w nocy do dawidka ,ja sie juz przyzwyczailam ale tobie to ja sie nie dziwie bo przeciez ty do pracy wstajesz..
no ja tez nie zdarzylam wplacic pieniazakow:-(

witam się i jak!
Znowu cholera zimno!
MOja juz po 7 wstala...kurde co jej sie tak przestawiło, kiedyś i o 9 wstawała...

A z ta kasa to wydaje mi sie ze nie uzbierało sie jeszcze tyle ile Pr wydala.

sie kurrrrr napislam i wcielo mi posta grrr wiec pisze od nowa :)
Hej laski:)
Asia wam wszystkim serdecznie dziekuje:) a ucieszeni byli obydwoje (Rafi z zabawki i chrupek ) a Asia z mleka, kaszek i herbatki;]
Zebyscice widzialy ich miny wpadam na oddzial i slysze Asie i Rafalka w swietlicy wiec wbijam staje w drzwiach i mowie dzien dobryy a oni jak by ducha zobaczyli :) taka byla niespodzianka...
Asia kazala was moooooocno usciskac i jeszcze raz dziekowac dziekowac...
A balony i reszta 9 z tego co jeszcze pieniazki beda bedzie jak rafi wyjdzie do domu...
Rana juz lepiej sie goi na brodzie juz mu zasycha a na brzuszku juz tak sie nie saczy wiec obejdzie sie na cale szczescie bez przeszczepu....
moze dzis ( w co Asia watpi) albo jutro beda juz w domku....

Ja jestem taka w goracej wodzie kompana;p;p wylozylam pieniazki a potem co jeszcze dojdzie to dokupimy cos :)

reklama
no to lipa dzis tez ze spacerku
mam nadzieje ze psiapsiolka zajedzie to przynajmniej jakos czas zleci
u mnie jutrro ma sie juz ocieplic ma byc -5,oby:-)

Do góry