reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hej kobity
jutro juz szkola przedszkole itp.ach zeby jeszcze tego sniegu nie bylo a najlepiej zeby juz wiosna byla:-):-)

cisza tu hymmm pewnie wszystkie na spacerku

Witam

Jaki diś piękny dzień:-)byliśmy na spacerku wzieliśmy sanki:tak:mały na początku niewiedział o co chodzi , ale potem mu sie podobało, zadowolony jak nie wiem, a siedział jak król!potem ja siadłam i M nas ciągnął szybciej, Misio z zachwytu w głos się śmiał, jutro też pojedziemy jak będzie pogoda jak dziś:tak:

Marzena- to fajnie, ze Dawidek zaczął lepiej sypiać:tak:przynajmniej się wyśpisz:-)

Blond- a ja dziś chyba Cię w sklepie widałam, stałaś przy kasie, chciłam do Ciebie zagadac, ale jakoś tak mi głupio było:confused:bo nie byłam pewna na 100% ze to ty.

Blond- a ja dziś chyba Cię w sklepie widałam, stałaś przy kasie, chciłam do Ciebie zagadac, ale jakoś tak mi głupio było:confused:bo nie byłam pewna na 100% ze to ty.
hehehe no pewnie ze ja :)ej a wogole to fajne takie sytuacje.ja nie zapomne jak pierwszy raz z ania pr spotkalysmy ciastecko w nomi:-Djaja jak berety.nastepnym razem odezwij sie kobieto!!!:tak:a co kupowalas?bo moze Cie skojarze :-D
ja po pracy wlasnie, obiad teraz robie bo kurcze jeszcze nie mialam okazji zjesc.
mlody spi.dziadkowie go przywiezli bo slisko i bali sie mnie puscic.
ide jesc papa

witam sie wieczorowo!
Blond ale fajnie masz że tą prace znalazlaś...Boże jak zazdroszę!
Jak Rafi??
My dzisiaj mieliśmy gości Annes;) Natalucha juz taka duża! Izusie przestawiała po kątach hehe;) Wkońcu starsza to moze;)
Annes wogole ładnie Ci w ciązy! Bardzo dobrze wyglądasz!
I juz czas wygladać Maluszka!

U nas...hmmm stara bieda poza tym że walcze z moim obżarstwem. Własnie siedze i mysle tylko o tym co bym zjadła i juz nie mogę sie doczekać jutrzejszego obiadu.

Pr jak dajesz rade? Ile zjechało z wagi? Trzymasz się tego rygoru tak na maksa?

Marzenka i jak tam Dawidek? chodzi??

Ciasteczko, moja Izka tez sie śniegu boi. Wogole nie chce po nim chodzić a jak ja postawoe to dże sie w niebogłosy.

to tyle;) pewnie i tak o czymś zapomnialam.

blond- śmieszne są takie sytuacje, ja Ci się przyglądałam:-)i zastanawiałam sie czy to ty:-Dja kupywałam takie zielone dresowe spodenki i zieloną bluze dla małego.

katgen- śmiesznie to musi wyglądac jak Izka nie chce chodzić po śniegu:-)to jak wy teraz na spcery chodzicie???

My własnie wrócilimy z Askany. Kupiłam sobie torebkę, ja to mam naich punkcie świra:baffled:nie mogłam sobie odmówić, a ze po przecenie była to nawet M nic nie mówił.

Ja przymierzam się do upieczeni torta i znalazłam jakiś kawowo-orzechowy na necie , ale boje sie ze za trudny na moje możliwości:confused:a piecze się go bez mąki:szok:zobaczymy, pewnie zakalec wyjdzie.

Ciateczko- jak mi kawowy nie wyjdzie to polece po spody i zrobię taki jak ty pisałaś:-)

reklama
Aneteczka wychodzimy wogole rzadko a jak juz to albo wózek albo na rękach. ostatnio jak wyszlysmy to tylko po odsnieżonym chciala isc. A jak sie przewrociła (leciutko) i miala na butach śnieg to juz ryk niemozliwy. no kurde boi sie i koniec. zaraz poszukam zdjecie jak Izke postawilam na śnieg i wkleje;)
F-0042.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry