reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Marzenka ta akurat to Aria z Mamas&papas wózek wielofunkcyjny z fotelikami i duperelami był.W sumie zadna rewelacja ale z moich 3ch uzywam go najczesciej.
Larvunia bez zmian.Tylko Kajtek coraz bardziej szleje powoli nie wyrabiam no i od 3dni nawet sie wysikac spokojnie nie moge bo wyskakuje(dosłownie) z łózeczka turystycznego.Do tego wieczne pretensje i wytykanie błedów przez J. niedługo chyba mnie w kaftan zapakuja.Albo kupie tabsy ogłupiajace zeby sie tak wszystkim nie przejmowac.

Miłego wieczoru laski

reklama
befatka tabsy lepiej jemu jakies kup a nie sobie ;-) albo dawaj do mnie w odwiedzinki odpoczniesz :tak:

mnie cos zmoglo wiecie od 17.00 do 20.00 spalam jak zabita :szok:;-)
wstalam to cisza dziwna w domu az sie przestraszylam ze rodzina z domu wybyla :sorry2:
no ale wsio oki, mlody spi stary przed lapkiem siedzial....
co ja teraz w nocy bede robic?? :sorry2:
noooooo kolacje pozna zjadlam wlasnie... jej a mialam sie odchudzac :baffled:

hop hop jest tu kto??

Witam wieczorową porą:-)

Annes wielkie gratulacje, pochwal się zdjęciem maleństwa:tak:
Jak wrażenia, malutka grzeczna jest???

Befatka- złe dni kiedyś przejdą, źle cały czas nie może być - słoneczko kiedyś wyjdzie:-)I za tabsy to lepiej nie zabieraj się.

U nas dzień w biegu:baffled:teraz chwila relaksu przed kompem:sorry2:M coś tam ogląda, a ja skończyłam sączyć piwko. Dziecko już padło dwie godziny temu, więc jest wreszie cisza w domu.
Teraz tylko łeb mnie coś napierdziela i katar się zaczyna, mam nadzieję ze nie rozłoże sie:baffled::baffled:bo to już byłaby masakra.

Miłej nocki

hej Larvunia

Ja niestety już skończyłam :dry:

Cola też dobra, ale ja raczej preferuje pepsi. Jak mam ochotę na coś mega słodkiego:tak:a pepsi jest chyba słodsza od coli, przynajmniej tak mi sie wydaje.

Co porabiasz? nie idziesz spać??? bo ja zaraz chyba w kimono pójdę, bo oczy zamykają mi się.

czesc:-)
a co wy spac nie mozecie?:-D:-D

dawid spal dzis do 7-40:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a dopiero teraz wyszlam z wyra:-D:-Dnawet niepamietam kiedy ja sobie tak lezalam:-D
bo zawsze o 6-30 juz na nogach
dzis dzien lenia robie,na obiad do mamy wiec luzik,robie sobie przerwe od mycia garow:-D:-Dmoj mowi ze to jakies swieto:-D:-D:-D

bylam wczoraj w lumpku kupilam dawidkowi 5 maskotek w tym tygrysek smerf i kubus puchatek fajne jak nowki posciel do lozeczka tylko do przerobki musi isc bo za duza i sobie torbe na ramie nexa:-D:-Da wszystko za 16zl:-D:-D
a miski wypralam i zawiesilam kolo lozeczka fajnie wyglada:-)

kurde ale ten tydzien zalatany bedzie,masakra dlatego dzis odpoczywam:-)

reklama
czesc

oj ciezko wstac mi bylo
poszlam spac ok 2.00 w nocy
ogladalam bezglowego jezdzca :-D na tvn :tak:
jak ja lubie takie bajki :-D nooooooooo i johny deep gral tez go bardzo lubie :tak:

smaczengo tym co sniadanko jedza, ja wlasnie zajadam....

marzenka kazdemu czasem potrzebny taki dzien lenia ;-) ja tez mam dzis obiadek gotowy prawie :-D

Do góry