reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Larvunia- niby wiem że nian jest wiele, tylko jakoś specjalnie zaufania nie mam. Wolałabym taką z polecenia.
MAM do takiej kobitki nr, niedaleko mnie mieszka, ma córeczke chyba kolo 5-6 lat i chciałaby sobie dorobić, tylko ze ona chce już od teraz pilnować, a ja dopiero gdzieś od czerwca szukam, bo teraz z miesiąc mama przy nim zostanie, potem ja mam zabieg na rękę i też w domu z trzy tygodnie będę, wiec szkoda byłby mi kase już teraz wydawać na nianię.
Eogóle mam doła, bo myślałam że w żłobku się zaklimatyzuje , a tu lipa. Choroba za chorobą, już normalnie sił nie mam. Dwa dni w żłobku, dwa tygodnie w domu:baffled:biedaczysko namęczy się zeby wydobrzeć i znów go coś dopadnie. Niby mówią że dziecko powinno odchorować żłobek, żeby było później lepiej, ale kurczed on przez 3 miesiące był 10 dni w żłobku, reszte siedzi w domu , bo chory.

ciasteczko- miłej soboty, ja też cos w domku musze ogarnąć, ale nie chce mi się jak diabli.

Helloł, naprodukowałam parę słów odnośnie spotkanka na tajnym;-) Więc zerknijcie sobie.
Ale jestem wściekłą na tą pogodę, mieliśmy gruntowne porządki na ogrodzie dziś robić a tu d...pa:wściekła/y:
No nic, w domu też dużo do zrobienia... Udanej soboty Mamuśki!

Witam sie i ja..
troche pozno ale musiaalm wsyzstko posprzatac...

jestem zalamana...... pierwsze dwie @ po porodzie byly super a teraz??? tak mnie brzuch wczoraj bolał bo to 1szy dzien byl ze szok!!!!! juz nie daje rady.. jeszcze mocniej niz przed ciaza! bole krzyzowe prawie jak te ktoree meczyly mnie 3 dni przed porodem no szok...az spac w nocy nie moglam!! to jakis koszmar!!!!!!!!!!! a jedyne co mi pomaga to ketonal ktorego nie mam!!!!!

daffi niedobrze ketonal to strasznie musi cie bole:-(
ja ketonal forte bralam po usnieciu madrosci i to po 4 tabl na dobe taki bol mialam az mni zoladek wysiadl:-(
teraz odpukac prawie 'bezobjawowo" przechodze:-D:-D

reklama
daffi niedobrze ketonal to strasznie musi cie bole:-(
ja ketonal forte bralam po usnieciu madrosci i to po 4 tabl na dobe taki bol mialam az mni zoladek wysiadl:-(
teraz odpukac prawie 'bezobjawowo" przechodze:-D:-D

zazdroszcze ja tez sie cieszylam.... myslalam ze jak dwie @ bezbolesne to tak zostanie jeszcze sie pochwalilam kumpeli ostatnio ze teraz jest wreszcie super i od wczoraj mam super... a jeszcze do miasta musialam gnac z młodą!

musze zalatwic jakos ketonal bo nie wyrobie... jeszcze dzis troche czuje ale dzis da sie wytrwac...

Do góry