reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hello ja pozbylam sie dzieciakow sa u sasiadki obok w klatce...
a ja kawke popijam i pomylam podlogi :tak::tak:

dziewczyny miejmy nadzieje ze was ta powodz ominie trzymam kciuki zeby bylo ok !!!

ciasteczko fajnie ze zabek zrobiony..:-):-)

ciekawe jak Beti chyba juz dzis jest w szpitalu :confused::confused: a moze jest juz po...:confused:

blondi fajnie jak by ci ta praca wypalila super !!

Dobra zmywam sie...

reklama
ja tez załamana jestem zmyje mnie do ciebie ;/
patryk ma katar juz nie kaszle ale katar mu przeszkadza przeziebiony był a ja tez juz przeziebiona chodze kicham jak bym chlac miała

u mnie katar Julka ma do dzis i nie zanosi sie na poprawe zobacze doi jutra i wybiore sie z nia do lekarza bo niepokoi mnie to!
mi raczej nie grozi powoidz takze zapraszam do siebie...:):):):)

co wiecej Katgen mieszka na górce bo Keszyca jest tak usytuowana wiec jej takze nie grozi hehehe:)

Dziewczyny!!!
Beti urodziła!!!! Wiktora łukasza o godz. 15:40 waga 3150g dlugosc 57cm:):):):)

zdj pokaze jak dojdzie do mnie wiadomosc z centrum mms bo nie moge cos odbierac w swoim telefonie ale pobiore ze stronki:):):):):)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry