reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Pr mnie nie przeszkadza i nie przeszkadzalo nigdy ze ktos pisal to czy tamto ze kupil sobie czy dziecia dlaczego ma mnie to razic...
a sama wiem ze w zyciu jest tez ciezko bo sama mialam problemy finansowe jak mieszkam w mczu i nie bylo mi tez lekko wiec wiem o co chodzi...

nie musicie zaraz tak naskakiwac..ale jak nie chcecie to juz nic o zadnych zakupach nie wspomne jak to dla was takie istotne...

koniec tematu...narazie

reklama
daffi to zadymiara :-D:-D:-D
no masz jak chcialas :-D

ja pedze dalej sprzatac bom w lesie z tym... bede pzniej :-D

katgen jakim spotkaniem? gdzie i kiedy? ja jestem jak zwykle chetna, ale watpie ze sie zgramy... ostatnio w wakacje nie wypalilo a tu teraz gdzie sie spotkac jak tak zimno?

Ostatnia edycja:
No widzisz Magda, nie umiesz przyjać słów krytyki.
Nie napisałam, ze ŹLE robisz, ze o tym piszesz.
Ale możesz to robić subtelniej. Nie w każdym (praktycznie) poście.
Nie chodzi również o to, że kupujesz coś, bo gdybym mogła też bym kupowała dzieciom/dziecku to co tylko bym chciała.
Ale nie mogę, i większosć z nas ma podobny problem.

Super, że Cie stać, super że Ci tam lepiej.
Ale zrozum nas i nie popadaj odrazu w paranoje, że napadamy na Ciebie czy coś.
To jest forum, nasze forum i to my je tworzymy, i każda z nas ma prawo powiedzieć (przynajmniej tak mi się wydaje) to co ją irytuje/denerwuje/bulwersuje i powinno to być "normalne".

Więc wyzuluj troszke.

daffi to zadymiara :-D:-D:-D
no masz jak chcialas :-D

ja pedze dalej sprzatac bom w lesie z tym... bede pzniej :-D

katgen jakim spotkaniem? gdzie i kiedy? ja jestem jak zwykle chetna, ale watpie ze sie zgramy... ostatnio w wakacje nie wypalilo a tu teraz gdzie sie spotkac jak tak zimno?

ja? zadymiara? no moze czasem:D

pr dlaczego koniec tematu? ja wolalabym zeby mi ktos w "oczy" powiedzial co mu na serduchu lezy niz za plecami obgadywac... Tylko ze obrazac sie zaraz to juz dla mnie troche dziecinada. Ale kazdy odbiera po swojemu slowa krytyki. Ja tam sie nie obraze. Jezeli oczywiscie nie bedzie to w zlosci mi powiedziane i wulgarnie ;-)
dobra bo tez nie moge sie odkleic od kompa ;-)
daffi tak tak kochana zadymiara z Ciebie ;-):-D

dobrym przykladem na przyjmowanie krytyki jest nasze ciastecko... tyle co ja o niej zle powiedzialam to masakra , ale ona wie ze ja kocham :)

Larvunia
Ja w sumie do nikogo nic nie mam ale np pamietam jak pierwszy raz sie pojawialm tu to zes mnie tak stanowczo i ostro potraktowala. wtedy sobie pomyslalam faktycznie larwa nick pasuje do niej ale po kilku dniach spotkalysmy sie u Katgen i zupelnie Larwa nie pasowala mi do Ciebie i tak do dziS:)

Ostatnia edycja:
reklama
Blond przywołuje Cie do porządku!!! Odezwij się....!!!

W sumie to ja chcę RAFAŁKA zobaczyć no.... Nie rozpieszczasz nas za bardzo ze zdjęciami synka... Focha zapuscimy i z tajnego Cie wywalimy.

A już nic nie mówię o Beti....

A mówcie dzisiaj do mnie, wywalajcie mi:) Biorę to DZISIAJ na klatę (a co jutro bedzie to nie wiem;p )

Do góry