reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc dziewczyny, wrocilam :-D u babci bylo jak zawsze nudno , ale stesknilam sie za nia strasznie wiec pojechalam ;-) foteczki pozniej w galeri wkleje, ale jak mlody spac pojdzie dopeiro :-)

reklama
Mnie tez usunelas z nk... ale niech ci bedzie i tak zadnego kontaktu ze soba nie mamy tutaj...

A tak wogole to czesc wszystkim :)

My juz z kosciola wrocilismy, zaraz obiad zjemy i jedziemy sobie do lasu na spacer. Moze jeszcze jakies grzyby beda?? Moj mowi ze gdzies kolo Skwierzyny rosna orzechy laskowe i ze sie przejedziemy tam...

Paluszki juz wygladaja o wiele lepiej niz kilka dni temu wiec sie ciesze ze sie goi szybko :)

Wczoraj na youtube znalazlam zwyciezczynie ukrainskiego Mam talent. Normalnie kobieta jest niesamowita! Wkleje Wam link to sobie obejrzyjcie. YouTube - Ксения Симонова - ГАЛА-концерт

rewelacja! jestem w szoku! dziewczyna jest swietna!

dzien dobry:-)
ciasteczko mowisz ze zimno jest:-)mam nadzieje ze bedzie ladniej pozniej,
ja dzis niby wolne mam ale musze isc na 14 godz zastapic kolezanke na godzine.
niuska super ze jest juz dobrze,ja w czwartek mam isc na kontrole ale moze nie pojde bo ladnie sie goi i do czwartku moze nie byc co ogladac:-D:-)
milego dnia zycze:-)

a ja na 15,30 mam lekarza z fruciem.... wszystkie wyniki juz beda i ciekawe co nam powie. Od poniedzialku do srody nosilam kał, raz mocz i krew.... Niby z 1 wyniku bylo oki, no zobaczymy tym razem.

marzenko hej hej i wzajemnie :-)

reklama
Witam się samotnie.
Mała mi dzisiaj ładnie spała, wstała o 7 z uśmiechem na twarzy i się bawi pewnie do teraz ... a ja w pracy, czas wypłat to i ogromne zalatanie.
Marzena dobrze, że Dawidkowi już się extra goi - to najwazniejsze,
Frucia wyniki będą oK - na pewno !!
ej a gdzie są wasze zdjęcia bo wchodzę w galerię a ona zablokowana ... :/

Do góry