reklama
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Hej larvunia;-) fajnie że jesteś
katgen daj fotki z urodzinek Izy

katgen daj fotki z urodzinek Izy
Ostatnia edycja:
Mnie tez usunelas z nk... ale niech ci bedzie i tak zadnego kontaktu ze soba nie mamy tutaj...
A tak wogole to czesc wszystkim![]()
My juz z kosciola wrocilismy, zaraz obiad zjemy i jedziemy sobie do lasu na spacer. Moze jeszcze jakies grzyby beda?? Moj mowi ze gdzies kolo Skwierzyny rosna orzechy laskowe i ze sie przejedziemy tam...
Paluszki juz wygladaja o wiele lepiej niz kilka dni temu wiec sie ciesze ze sie goi szybko
Wczoraj na youtube znalazlam zwyciezczynie ukrainskiego Mam talent. Normalnie kobieta jest niesamowita! Wkleje Wam link to sobie obejrzyjcie. YouTube - Ксения Симонова - ГАЛА-концерт
rewelacja! jestem w szoku! dziewczyna jest swietna!
C
ciasteczko
Gość
hej z rana
zimno ale ladnie :-)
zimno ale ladnie :-)
marzenka21
Fanka BB :)
dzien dobry:-)
ciasteczko mowisz ze zimno jest:-)mam nadzieje ze bedzie ladniej pozniej,
ja dzis niby wolne mam ale musze isc na 14 godz zastapic kolezanke na godzine.
niuska super ze jest juz dobrze,ja w czwartek mam isc na kontrole ale moze nie pojde bo ladnie sie goi i do czwartku moze nie byc co ogladac
:-)
milego dnia zycze:-)
ciasteczko mowisz ze zimno jest:-)mam nadzieje ze bedzie ladniej pozniej,
ja dzis niby wolne mam ale musze isc na 14 godz zastapic kolezanke na godzine.
niuska super ze jest juz dobrze,ja w czwartek mam isc na kontrole ale moze nie pojde bo ladnie sie goi i do czwartku moze nie byc co ogladac
:-)milego dnia zycze:-)
a ja na 15,30 mam lekarza z fruciem.... wszystkie wyniki juz beda i ciekawe co nam powie. Od poniedzialku do srody nosilam kał, raz mocz i krew.... Niby z 1 wyniku bylo oki, no zobaczymy tym razem.
marzenko hej hej i wzajemnie :-)
marzenko hej hej i wzajemnie :-)
reklama
madziarena
Mamusia Amelki
Witam się samotnie.
Mała mi dzisiaj ładnie spała, wstała o 7 z uśmiechem na twarzy i się bawi pewnie do teraz ... a ja w pracy, czas wypłat to i ogromne zalatanie.
Marzena dobrze, że Dawidkowi już się extra goi - to najwazniejsze,
Frucia wyniki będą oK - na pewno !!
ej a gdzie są wasze zdjęcia bo wchodzę w galerię a ona zablokowana ... :/
Mała mi dzisiaj ładnie spała, wstała o 7 z uśmiechem na twarzy i się bawi pewnie do teraz ... a ja w pracy, czas wypłat to i ogromne zalatanie.
Marzena dobrze, że Dawidkowi już się extra goi - to najwazniejsze,
Frucia wyniki będą oK - na pewno !!
ej a gdzie są wasze zdjęcia bo wchodzę w galerię a ona zablokowana ... :/
Podziel się: