reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hejka dziewczyny. U nas też ładnie za oknem:tak:
larvunia bądz spokojna na pewno wyniki będą w porządku:tak:
marzenka godzinka moment zleci fajnie że dziś masz więcej czasu dla siebie i Dawidka:tak:
madziarena nie masz dostępu do galerii bo nie ma ciebie na tajnym, musiałaby beti cię tam wkręcić i wpisać więc może ją poproś bo ona opiekuje się naszym forum:tak:

reklama
Larvunia ja chce kawy koniecznie!!!!!!!!
Frucia wyniki beda bajkowe zobaczysz:)
Mi mala tez pieknie spala od 20:30 do 7:30 gdyby jej moja mama nie obudzila:
ale ona juz tak ma ze zawsze ja budzi ale na noc bierze do siebie do lozka bo moj tato teraz ma nocki i nie chce spac sama wiec ja z mezem mam pokoj dla siebie i ona z julka dla siebie:D
stwierdzial nawet ze moglby tato miec juz caly czas nocki:p hihihihihi

ja z mezem moim wczoraj takie spiecie miaalam ze az do tesciowej anpsialam esa zeby nim potrzasnela bo debil z niego!
napisze wam pozniej na tajnym o co chodzi.

dzien dobry mozna?? :baffled:
ja z kawa dopiero bo wrocilam do domu :tak:
u nas dzis piekne slonce od rana
a ja juz pomalu szykuje sie na wyjazd moze w czwartek popoludniu pojedziemy a jak nie to w piatek :tak:
megi jesli masz ochote i jak znajde troche czasu to moze uda mi sie wpasc na mala czarna do ciebie :-):tak: dam znac...

larvunia napewno wyniki beda ok zobaczysz :tak:

Daffi to fajnie jak mama tak sie opiekuje mala macie luzik w nocy hehe :-D

Ooo Magda a wy do miedzyrzecza przyjezdzacie???
no amma opiekuje sie nia ona kocha te male lobuzy. kacerek to tez jej oczko w glowie a moze nawet i bardziej niz julka bo od malego byl grzeczniejszy. No i kochaniutki tyle w nim milosci ale musze powiedziec ze julka wczoraj co go dorwala to za buzke lapala raczkami mocno do siebie przytulala i kladla sie glowa na niego ze niby tuli go.. ale ze mupalce do nosa czy oczu wkladala to juz szczegol.:D
ale zaczyna robic sie uczuciowa no i grzeczna. nocki przesypia wiec jest ok. zeby powychodzily jeest spokoj az zaczna nastepne wychodzic.:D

Ooo Magda a wy do miedzyrzecza przyjezdzacie???
no amma opiekuje sie nia ona kocha te male lobuzy. kacerek to tez jej oczko w glowie a moze nawet i bardziej niz julka bo od malego byl grzeczniejszy. No i kochaniutki tyle w nim milosci ale musze powiedziec ze julka wczoraj co go dorwala to za buzke lapala raczkami mocno do siebie przytulala i kladla sie glowa na niego ze niby tuli go.. ale ze mupalce do nosa czy oczu wkladala to juz szczegol.:D
ale zaczyna robic sie uczuciowa no i grzeczna. nocki przesypia wiec jest ok. zeby powychodzily jeest spokoj az zaczna nastepne wychodzic.:D

Hej daffi..
tak przyjezdzamy tylko najpierw jedziemy do slubic do tesciowej i tam m musi powymieniac kilka rzeczy w aucie u swojego mechanika :tak:
takze ze 4 dni bedziemy w slubicach i po niedzieli wpadniemy do mcza tez na jakies 4 dni :tak: takze czas zleci szybko :tak:
w mczu to jade na wies do mojej babci do szarcza i tam bedziemy spac :tak:

Hej daffi..
tak przyjezdzamy tylko najpierw jedziemy do slubic do tesciowej i tam m musi powymieniac kilka rzeczy w aucie u swojego mechanika :tak:
takze ze 4 dni bedziemy w slubicach i po niedzieli wpadniemy do mcza tez na jakies 4 dni :tak: takze czas zleci szybko :tak:
w mczu to jade na wies do mojej babci do szarcza i tam bedziemy spac :tak:

no tak bo wy tam macie rodzine przeciez.miałam sie wlasnie ciebie kiedys pytac czy ty Anke Meise Dabrowska poznalas kiedykolwiek osobiscie?

reklama
Witam się w poniedziałek :-)

Nie mam planów. Gaz mi się skończył wczoraj a sklep u nas gdzie gaz mają zamknięty :wściekła/y:

No i obiadku dziś nie będzie ;) heh

Daffi co ten Twoj chlop nawywijał?

spaaaaaaaaaaaaaać mi się chce

Do góry