reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Doberek
a my zaraz do przedszkola smigamy:tak:

madziarena wchodze na ta strone a tam pisze na czerwono ze strona zgloszona do dokonujacych atakow czy cos takiego :szok::szok: i nie otworzyla sie :no::no:

marzenka to milej zabawy napewno maly sie wybawi i szybko zasnie :tak:

uciekam zajrze pozniej !!!

mi się otwiera normalnie ...
Zobacz załącznik 301701 to ten wózek :)
Marzena - myślałam, że kolor jest ciemniejszy i jakieś takie małe plastkikowe kółka, wogóle nóżki małej zwisają telepie jak się jedzie, no i jest niski - dla mnie ok :) Ja chyba jestem przwyczajona do mojej wielkiej karety z dużymi pąpowanymi kółkami, która po śniegu mknęła jak pocisk. no ale już niedługo czas zmienić wózek całkowicie na spacerówkę kupiłam ten i muszę z niego korzystać bo M mi innego nie pozwoli kupić :p może się jednak przyzwyczaję :) bo kocham u niego ten duży i pojemny kosz !

Ostatnia edycja:
reklama
Hej my juz po obiadku
jeszcze ziemniaczki pieczone robie w piekarniku :tak::tak:
na przekaske...
dzis hania wrocila w kamizelce odblaskowej do domu :-D:-D
byla policja jakies wyklady im robila i dostali kamizelki :tak::tak:

megi to dobrze ze l pomaga w domu
u mnie to samo ja siedze na necie
a m myje naczynia albo odkurza hehe fajnie tak :tak::-)
a pytalam cie o lekarza wczoraj chyba nie doczytalas co??

madziarena fajny wozeczek :tak::tak:

a gdzie nasze ciacho?? czyzby miala jazde od rana? :baffled:

milego popoludnia !!!

witam
madzia jestem jestem, jazde mam wieczorem dopiero ale od rna zabiegana bylam na tajnym jest
poza tym siostra przyjechala ale juz pojechala

czy wy nie za dobrze macie z tymi facetami hih:p (swoja droga zazdroszcze) moj cos tam nierz zrobi ale najpier musze sie naprosic kilka dni i nagadac to w koncu wezmie i zrobi polepkach

czesc....
dali nam wode wczoraj ok 21.00
wszybko pranie jedno wlaczylam, zmyware i bylam szczesliwa...
a dzis rano wstaje i znowu nie bylo :wściekła/y:
pojechalam z mlodym na 8,30 do lekarza na kontrole - zdrowy, niedawno wrocilismy...
woda leci ciurkiem jak nitka po malu :dry: Ale dore to niz wogole :sorry2:
Mam nadzieje ze do neidzieli bedzie woda bo mam impreze- mlodego 3 latka !!!

larvunia przegiecie z ta woda u was, nie potrafia awarii naprawic
czy im sie nie chce...:baffled:

dziewczyny rozgladacie sie juz moze za prezentami pod choinke?
ja wiecznie mam problem, bo nigdy nie wiadomo co facetom kupic, 3 jest w rodzinie no nie liczac mlodego bo ma 4 miesiace:-D wiec sprawa prosta co
siostrze mam ale nie wiem co dziewczynom naszym kupic?
mamie to chyb jakis dobry krem

larvunia przekichane macie z ta woda...
dobrze ze sobie wczoraj szybko popralas...

ciacho ja robie prezenty tylko dla dzieci co roku moich...
u nas w rodzinie nie robi sie tak prezentow :no: jedynie dzieciaki dostaja jakies upominki od babc zazwyczaj jakies slodkosci i tyle..
akuraz u mnie beda tescie na swieta to dostana jakis upominek
a tak to nie robie nigdy nikomu :no: dla hani mam juz upatrzone co chce kupic wiec luzik :tak:a

dla mlodego mam juz w domu kupione heh :-)
tylko dla m i tesciow cos kupic...

ide ogladac rozmowy w toku maja byc zabawne dzis to sie posmieje :-D:-D

u nas w domu zawsze kazdy kazdemu robil tzn ci robia sobie nawzajem co sa u moich rodzicow na wigilii ja mam 2 kuzynki ale nie spedzami razem wigili wiec sobie nie robimi oto mi chodzilo

prezenty sa z osobna albo wspolne dla malzenstwa, taka tradycja i nie robimy sobie drogich prezentow, nawet dzieci nie dostaja drogich bo nie widze sensu to ma byc fajny ale niedrogi prezent ale kazdy dla swojej drugiej polowki to juz przeznacza ile chce:tak:
my zawsze wigilie wspolnie spedzamy, wiec prezenty sa nieodlaczna czescia tego:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry