reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry
to i ja sie przywitam :tak::tak:
pospalam dzis do 8:15 :tak:
a teraz nasmazylam boczek na sniadanie hehe od rana kalorie ale co tam :-D
m podzedl do sklepu po buleczki i zaraz bedziemy szamac...
popoludniu mam plany jechac do znajomej na kawusie zobaczymy...

BEFATKA wszystkiego dobrego !!! sto lat !!!

zycze milej udanej soboty !!!

Ostatnia edycja:
reklama
befatka wszystkiego najlepszego :)

1434515on1e5uw54b.gif

hej dziewczyny

befatka 100 lat!!

jestem w trakcie robienia tortu z prosiaczkiem z kubusia puchatka efekt koncowy pozniej pokaze:-D
pozniej sie odezwe narazie

witam:-)
wczoraj na sali zabaw bylo super:-):-Dsama sie wyskakalam:-D
befatko wszytskiego naj naj :)
ciasteczko pewnie ladny wyjdzie:-Dzreszta jak zwykle:-D
zmykam do pracy:-)
aha czy ktoras z was robila te nugetssy z knora?

Czesc dziewczynki
Serdecznie dziekuje za zyczenia kochane jestescie.:-)

Mój facet bardzo miło mnie dzis zaskoczył normalnie kopara mi opadła ,no ale nie bede sie chwalic normalnie ewoluuje chołpak :tak:;-):-)
Ciacho- czekamy na fotki ,Marcelko wego tez pokaż

Marzenka jak zabieramy mała na taką sale to ja łaze z nia po wszystkich slizgawkach .drabinkach itd. w efekcie czego obie zasypiamy w drodze do domu
Larvunia udanej imprezki ,masz wodę??
Daffi kiedy przeprowadzka?
Pr -jak Amelka sie czuje??
Magda -udanej wizyty u kumpelki

Oki spadam doprowadzic sie do stanu uzywalnosci.Miłego dnia papa

Dobry....:-)
Mój wybył na miasto z Zuzką szukają mi porcji rosołowych:-D a ja korzystam z chwili i podczytuję tu was...
Wczoraj byłam odwiedzić tę starszą panią u której tam nieraz posprzątam bo dzwonila i pytała czemu ją nie odwiedzam:szok::-) 80 latka lubi młodociane towarzystwo widzę:tak: no więc poszłam ,pogadałam trochę, takim ludziom pomaga nawet zwykla rozmowa, cieszę się że jakoś jej umiliłam czas choć nie bardzo wiedziałam o czym z nią rozmawiać:sorry2: Zuzka jakoś jakby mniej już kaszle dziś w nocy jej nie słyszałam, ten Pulmeo pomaga:tak:
Madzia- my chodzimy do przychodni koło pkp tam do dr. Wierzbickiej ona jest pediatrą ale szkoda że tylko w czwartki przyjmuje:baffled:
To tyle, od poniedziałku trochę luzu od mojego Ł bo jadą na całodobówkę na strzelnicę:tak:a dziś na obiadek ten żurek gotuję i do tego placki ziemniaczane a wczoraj robiłam jednak spaghetti:-p

milego weekendu wszystkim i buziolki:***

reklama
Befatko jeszcze nie wiemy czy wynajma nam ta kawalerke. dzis sie okaze. ja o 14 ide juz... zajde sobie tak na 14:30 i polaze w kolko z julka co by byc pierwsza.

Do góry