reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hejka z rana:)
Daffi widzisz wiedziałam że wam się uda z tym mieszkaniem, teraz już będzie wam dużo lżej:-) co do twojego m mam nadzieję że z ręką to nic poważnego ale i tak powinien iść do chirurga od razu a nie zwlekać.
Madzia- udanej podroży, jedźcie ostrożnie:tak:
AniaPR- mnie też męczyła pod koniec zgaga okropne uczucie, spać nie mogłam:no:
Ciekawe jak tam katgen:-):confused:

Beti kochana żyjesz???:-)

to tym bardziej powinien szybko na zastrzyk jechac ehhh ci faceci

no jak mu to mowilam to twierdzil ze sie z niego nabijam. a ja mu na powaznie kazalam jechac do szpitala niech to zobacza bo jak do zakazenia by doszlo to juz tak fajnie by nie bylo.
wie ze ma debilnego szefa to zmaist dbac o siebie i o nas to nie..a jak pojdzie na l4 to tez go po powrociezaraz zwolni i co wtedy zrobimy? nie mysli w ogole przyszlosciowo.

Oj faceci:no: a mawiają że to kobiety niemądre! oby za późno nie było

nie strasz mnie.
mam nadzieje ze pwoiedza mu ze to nic takiego. czekam na wiesc od niego teraz i mne brzuch pobolewa. kurcze czemu tak mam jak sie ztresuje.. normalnie wszytsko podchodzi mi do gardla

reklama
Witam :) DAFFI gratulacje !!! Nie wiem czy pamiętacie - ale Lenka Natalki ma dzisiaj roczek - STO LAT dla tej malutkiej iskierki !!!
U nas wszystko po staremu nic ciekawego się nie dzieje, mała dalej ciągnie cyca na umór w nocy, w pracy mi laptop siadł ale jakoś przy pomocy drugiego komputera udało mi się uruchomić go, teraz tylko boję się go wyłączyć bo pewnie jutro znów siądzie :/

Do góry