reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
narazie nie mam, ja tak troche inaczej reaguje na stres:-D
za tydzien bede miec wewnetrzy z szefem wiec to bedzie cos jak egzamin tylko ze jak cos to cie nikt nie obleje,
wychodze z zalozenia ze dam sobie rade jestem wsumie coraz bardziej pewniejsza siebie za kółkie:-D:-D i wsumie ponoc oto chodzi

to super ze tez pojdziesz na prawko jak auto macie to przyda ci sie
tu masz dosyc fajne testy Prawo jazdy - testy on-line
ale ma sie zmienic forma testow tzn ma ich nie byc tylko beda z zycia wziete przyklady i trzeba bedzie opowiedziec jak sie zachowasz jako kierowca
i tu wyjdzie wiedza z wykaldow jaka masz, wiec wyklady bardzo wazna rzecz tak naprawde

Ja na moment, krupniczek mi się gotuje, mój jak zwykle dziś do 17 hmmm:baffled:
daffi mięso piszesz?:szok::baffled::baffled: współczuję twojemu ale lepiej że poszedł do lekarza i wie co i jak. A na te l4 to dzisiejsi pracodawcy tak krzywo patrzą że ho ho człowiek nie wiadomo jak by był chory a oni będą myśleć że ściemnia byle z dupskiem w domu posiedzieć, często tak wiara robi...
PR- ja też bym chciała mieć prawko i może w końcu się na nie jakoś nastawię i zrobię z czasem:tak: a tobie gratuluję podjęcia decyzji, to wielka wygoda w dzisiejszych czasach:tak:
ciasteczko teraz to już tylko odliczać czas do egzaminu ale jeśli dobrze jazda ci idzie to chyba nie ma obaw że nie zdasz?:-) dasz radę;-)

megi jak bym chciala zdac za pierwszym podejsciem, zreszta moj instruktor mowi zeby byc skupionym i myslec co sie robi i nie dac sie wpuscic w maliny
przez egzaminatora:dry:
jestem nastawiona pozytywnie:-)
no ale wiesz wystarczy na linie najechac i koniec albo 2 razy kierunku nie wlaczyc tez po egzaminie wiec trzeba uwaznie patrzec co sie dzieje i jak linie ida bo drogowcy nie zawsze je umiejetnie maluja teraz to wiem hehe

Ania jak na razie to jak rozwiazuje te testy to nic nie umiem;p
musze chyba sobie druknac ksiazke i zaczac sie uczyc zanim na jakikolwiek kurs sie wybiore;p chcoiaz musze bratowej zapytac czy czasem nie ma;p

no i gdzies na polnej drodze u babci nauczyc sie obslugi samochodu hahah bo ja nawet nie iwem gdzie hamulec a gdzie gaz juz mi M tyle razy mowil:szok:

Ostatnia edycja:
kochana ja tez tak mialam pozniej zalapalam mniej wiecej oco kaman ale na wykladach wyszlo dla czego tak a nie inaczej wiec juz wiedzialam na rozum ale na skrzyzowaniach ucz sie nie na pamiec, ucz sie na rozumowanie, chodzi mi o skrzyzowania rownorzedne i z pierwszenstwem przejazdu
ja do tej pory jak rozwiazuje testy to przygladam sie i analizuje i dopiero zaznaczam

no a najlepsze ze jak pytam mojego dlaczego tak na slkrzyzowaniu to mi mowi bo tak jest a,mmmmmmmmmmmmm mowie wez mi wytlumacz no ale jak ajk to ma tak byc nosz kurrr

bo sa skrzyzowania rownorzedne tzn. takie ktore nie maja oznakowania i wtedy obowiazuje zasada prawej reki czyli puszczasz tego kogo masz po prawej stronie a jak masz znaki ustap pierwszenstwa albo koniec drogi z pierwszenstwem to wtedy maj pierwszenstwo ci na drodze poprzecznej co doniej dojezdzac no chyba ze jest pierwszenstwo lamane na takiej tabliczce pokazane ktora droga ma pierwszenstwo wiec wtedy stosujesz sie do niej
zakrecone to to ale da sie nauczyc dobrym jestem przykladem

reklama
hehe no to z prawej stwrony to mi wytlumaczyl ale mowil jeszcze ze jak skrecam w ktoras strone a jeszcze ktos tam w inna to jeszcze potem ona ma pierwszenstwo i tego nie kumam;p

Do góry