reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
dzien dobry w sniezny dzionek...
moj mlody znowu cyrki odstawial ech...
szalik bee,rekawiczki tez bee..sil mi brak...
mad.gif

poszedl bez...
u nas tez w koncu pada snieg..troszke juz go jest...
dzis na 15 jade do lekarza po skierowanie do logopedy
odrazu kaze mlodego zbadac bo kaszle
a pozniej chcemy pojechac na weinachtsmarkt
smile.gif

moze mikolaja spotkamy
biggrin.gif
..:tak:

ja dzis jade w koncu odebrac szafke na buty
bo juz jest po miesiacu...

na obiad robia sie wlasnie zeberka
smile.gif

uciekam milego dnia kobitki !!!

Cześć Wam;-) No u nas też zaspy masakra jak spojrzałam przez okno:szok: na samym parapecie miałam chyba ze 20cm okno mi zasypało:-D musiałam zgarniać bo anteny od netu nie widziałam, nadal pada i do tego wiatr co powoduje zamiecie eh brrr'....
A ja wczoraj z koleżanką byłyśmy w barze na zapiekance a co:-) Dziś za to sama ,mój na służbie znów, powoli staje się to tradycją u nas:-) a ja sanek nie mam a już by się przydały:baffled: nie kupuję bo dziadki obiecali na gwiazdkę i już zamówili na allegro więc jak coś to będą na wigilię:tak:
larvunia cieszę się że samopoczucie ci się zmieniło i tryskasz energią:tak:
ciasteczko teraz to już z góry masz;-)

Madzia razem żeśmy posta zapodały:)

Ostatnia edycja:
MASAKRA!!!!!!
pogode na pzreprowadzke to my mamy teraz super!
no niezle!
tak jak madziarena pisze sniegu po kolana a chwilami po uda! zaparkowac nigdzie nie idzie bo nie dosniezone a spychacz jak przejedzie obok to ponad metrowe zaspy sie robia!
ale sparalizowalo nas.. szkoda ze tak szybko szaleje ten snieg bo do swiat ise okaze ze nic jzu nie beddzie tylko chalapa..
my sanek nie mamy jeszcze...:(
i narazie nie nabedziemy.....

hej daffi
no wspolczuje w takich warunkach przeprowadzac sie ale dacie rade
ja kupila mlodej spodnie ocieplane na snieg ale takie bez szelek na gumie w pasie coprawda czarne ale rozowe byly duzo zaduze

ciacho amji sie udalo kupoic kombinezon;] i kurtke na zmiane sliska bo ta polarowa to raz dwa namaka....
kombninezon niby na 2-3 lata ale nogawki troche zadlugie ale co tam wywinie sie to moze na 2 rok bedzie jeszcze miala;] wrzuce zaraz foty do galerii amelki jak w zaspie siedziala;]

daffi- no kfakt na przeprowadzke to naprawde nie fajna pogoda

reklama
ania to super, druga kurtka to obowiazkowo na zime
ja widzialam takie fajne fioletowe spodnie na szelkach zpinane na zamek z przodu ale mloda musialaby je mierzyc
my mamy wsumie prawie zawsze 2 kurtki zeby byly na zmiane, mloda smiga teraz w takiej rozowe pikowanej ale ma z
coccodrillo granatowa to taka bardziej wyjsciowa hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry