reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ja mam stare grzejniki... ktore maja pokretla... w kuchni pokercilam (wlaczylam i wylaczylam zawor) i teraz woda mi kapie z tego pokretla :dry: w goscinnym tym duzym nawet nei drgnie te pokretlo, jest pomalowane jak kaloryfer na bialo. I jest letni....
masakra!!!
no daffi jak nie urok to s.r.a.cz.k.a :dry:

ciacho kiedy masz egzamin?

edit:
nooo w domu robi sie cieplo jest 17'C hehehe no ale za oknem sloneczko

Ostatnia edycja:
daffi powodzenia i wracaj do nas szybko :tak::tak:

ciacho dasz rade jak nie za pierwszym to za drugim :-):-)

ide do kuchni maly bajka sie zajal to ide cos porobic..papa

w srode mam na 12:30 i nie wiem czy mam byc predzej zeby testy zaliczyc czy jak? chyba bede tam o 12 zalicze testy bo mi sie wydaje ze jazde mam miec 12;30 ale ponoc ludzie tam czekaja nieraz po 2 godziny to po cholere umawiaja na dana godzine...

ciacho dasz rade!!!!! z ludzi baranow wszedzie robia...

no licze ze ok 3-4 tyg bedziesz czekac na plastik wiec po nowym roku Cie widze na kawie :-D

Halo:) a ja dopiero wstałam:) a młoda jeszcze kima:) a paczka bardzo jej sie podobała wielka torba słodyczy:) płatki nuteli wielki słoj cukierki lizaki czekolady ciastka batony no i cos dla mnie:) nigdały rodzynki morele śliwki:) no i 3 puszki: mandarynki ananas, brzoskwinie:) paczka mega tak jak w tamtym roku zadowolona jestem i młoda tez:) dobre ze chociaż to dostałam bo w tym roku pieniążków na święta nie dostanę:( bo za długo na zwolnieniu :( bez sensu troche i w przyszłym tez nie dostanę:(

reklama
Larvunia- no cieszę sie ale dla mnie to troche bez sensu bo przeciez każdy jest pracownikiem i powinien dostać a właśzcza ciezarne i nauki na macierzynskim:(

Do góry