reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
A my załamka!
julka sie rozlozyla na dobre!
*ma zapalenie uszu
*zapalenie gardła
*nawrot kataru
*idą zęby
* i kupki zrobic nie moze!!!
dobrze ze pzrze ten brak kupy i wrzasku przy jej probie zrobienia poszlam do lekarza!
przynajmniej wiem ze dzisiejsza kiepska noc miala juz swoja przyczyne...
julka od rana ospala przewracala sie.... non stop by spala i nawet nie bawila sie a jak nie spala to ciagle plakala!
po lekach teraz ładnie mi spi!zobaczymy jaka nocka bedzie!
w czwartek do kontroli idziemy oby juz byla poprawa!!!
jest mi smutno i ryczec sie chce bo ostatnie pieniadze wydalismy na leki.
nawet nie wiem y jak zrobic Roczek malej!

Dafi biedna jula:( ale najwazniejsze ze po lekach już jej lepiej. A roczek to moze być tylko kawa przeciez nie musisz robić przyjęcia tule mocno:-* larvunia- a moja już spi w końcu:) jutro idziemy na kontrolę na 9 3majcie kciuki zeby sie nic nie poglebialo bo na zarastanie już jakoś nadziei nie mam:(

PR z serduszkiem idziecie? Bedzie dobrze!
ja na kontrole ide z mlodym w srode... z tym gardlem, ciagle NADAL kaszle tez :-( a rano na krew i zobaczymy na co uczulony mlody jest.

jejku ide dziewczyny juz do wyrka poloze sie z mlodym w jego lozku... bo skubaniec wylazi co chwile i kuka co robie niechce spac wwwrrr nie jestem przyzwyczajona ze on o tej godzinie smiga jeszcze zawsze o 20.00 juz spal...
do jutra!!!

Ostatnia edycja:
Dobranoc Larvunia.

ja mam nadzieje ze przejdzie Julce szybko! naprawde jest mi zle etraz tak...
nikt nie widzi tego jak ona przerazlwiie placze!
co do roczku to nawet na tort nie mamy!
ale nie bede sie uzalac...
bedziemy cos kombinowac.

hello
Dafi roczek nie zając zrobisz w 1szy dzien swiat i tez bedzie dobrze a ile zaoszczedzisz robiąc roczek ze swietami:)Na uszka to pewnie antybiotyk dostała co?To boli jak cholera
Larvunia moja tez jeszcze nie spi i cos zamiaru nie ma
Pr 3mam kciuki za serduszko:)

hello
Dafi roczek nie zając zrobisz w 1szy dzien swiat i tez bedzie dobrze a ile zaoszczedzisz robiąc roczek ze swietami:)Na uszka to pewnie antybiotyk dostała co?To boli jak cholera
Larvunia moja tez jeszcze nie spi i cos zamiaru nie ma
Pr 3mam kciuki za serduszko:)

tak palnujemy roczekna 25 bo wtedy dopiero moja mama bedzie... 18 tylko jest jej roczek wg daty urodzenia impreza ma byc tydzien pozniej!
na uszy dostala OTINUM.

reklama
Do góry