reklama
C
ciasteczko
Gość
leon o nawet nawet tylko pytanie czy dzieci nie beda sie smiac z malego jako cos:-(
a dziewczynka hymm ciezki wybor... ja mam siostre Marte malo popularne ale fajne imie
jest tyle imion ze na pewno cos wybierzecie
a dziewczynka hymm ciezki wybor... ja mam siostre Marte malo popularne ale fajne imie
jest tyle imion ze na pewno cos wybierzecie
za duzo tych imion i te co mi sie podobaja to sa juz za popularne jak dla mnie... Podoba mi sie Lenka, Julcia, Maja (juz mniej) , Hania, ....i wiele innych ale sa zbyt popularne..
o Zojeczce nie slyszalalam by ktos tak dziecko wolal...
dlaczego z Leonka maja sie smiac? W cale mi sie z czyms zlym nie kojarzy wrecz przeciwnie...
dlaczego z Leonka maja sie smiac? W cale mi sie z czyms zlym nie kojarzy wrecz przeciwnie...
dla mnie dziwnie bedzie sie sluchalo bo przwyklam do imienia dla psa takiego.za duzo tych imion i te co mi sie podobaja to sa juz za popularne jak dla mnie... Podoba mi sie Lenka, Julcia, Maja (juz mniej) , Hania, ....i wiele innych ale sa zbyt popularne..
moja kuzynka swojego labradora nazwala Zoja......
w ogole to drazni mnie jak ludzkie imiona nadaja zwierzakom!
no widzisz a ja wlasnie nigdzie doslownie nie slyszalam by ktos tak do kogos mowil ... na necie pierwszy raz uslyszalam Zoje tzn w "znaczeniu imion". Mi sie Max kojarzy z psem znowu sasiadka tak dala swojemu psu hehehe.. Zoja znaczy zycie...
zastanawiam sie tylko czy nie bedzie problemu z rejestracja takiego imienia... Choc z nowu czytalam na necie ze sa takie dwie siwete wiec moze i nie bedzie problemu ;-)
no ale pewnie mi sie jeszcze poprzestawia z tymi imionami hehehe ;-)
zastanawiam sie tylko czy nie bedzie problemu z rejestracja takiego imienia... Choc z nowu czytalam na necie ze sa takie dwie siwete wiec moze i nie bedzie problemu ;-)
no ale pewnie mi sie jeszcze poprzestawia z tymi imionami hehehe ;-)
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
A ja byłam na pobraniu i znow 60 zł poszlo a za tydzień znow pójdzie kasa na wizytę usg i ktg 150 zł
C
ciasteczko
Gość
ale chyba to nie jest polskie imie Zoja, i sorry ale daffi ma racje psom nadaja takie imie
ludzie nie maja glowy
a dzieciaki sa rozne, ale to Wam mam sie podobac imie nikomu innemu,
larvunia ale z imionami tak juz jest ze jest fala na jakies i pozniej znowu znikaja z pola widzenia,
takie meska ktore sa rzadkoscia jak Konstanty, Maksimilian,
ludzie nie maja glowy
a dzieciaki sa rozne, ale to Wam mam sie podobac imie nikomu innemu,
larvunia ale z imionami tak juz jest ze jest fala na jakies i pozniej znowu znikaja z pola widzenia,
takie meska ktore sa rzadkoscia jak Konstanty, Maksimilian,
reklama
C
ciasteczko
Gość
larvunia ladne imie dla dziewczyny tylko zeby ci zarejestrowali
ania kurcze placi sie zdrowotne i wszedzie prywatnie
milego dnia ide sprzatac pozniej po mloda i na rytmike a pozniej po auto
ania kurcze placi sie zdrowotne i wszedzie prywatnie
milego dnia ide sprzatac pozniej po mloda i na rytmike a pozniej po auto
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: