reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Ho ho
Wszystkiego najlepszego dla Julci:*
Ciasteczko oby obyło sie bez gipsu
Ania Pr uwazaj na siebie kochana
Lili i jak był juz szkolne przedstawienia jak córcia powiedziała przy ,,garach czy przy kuchni '' :-D:-D;-)
Megi zapowiadaja sie fajne świeta na nowym mieszkanku
Miłego dnia laseczki

reklama
100 lat dla Julki!!!

zrobili jej przeswietlenie reka cala ale boli ja jak cholera, doktorowa mowila ze to paskudne stluczenie ze musi reke oszczedzac, na W-F ma nie cwiczyc ale jakby do jutro bol sie nie zmniejszyl to mozemy przyjsc i zaloza jej lekki gips badz szyne na tydzien
narazie ma smarowac mascia ale mloda w ogole reka nie moze ruszac i nie uzywa:-(
upieklam pierniczki i od razu polukrowalalam:-D:-D:-D

kurde ale u mnie śnieg sypie buuu jak wiecej napada to bede udupiona bo mój super wózek nie jezdzi po śniegu a Jack do świat ma tylko 1 dzien wony buuuu.
Chyba ze narty do wózka podczepie hahaha
Ciacho pierniki super i mam nadzieje ze to to nie ta ręka którą córcia pisze

befatka cale szczescie ze to lewa ufff ale np. mlodsza jest leworeczna
niewielka czesc pierniczkow pojdzie na kiermasz swiateczny do przedszkola, tzn, musze je pozniej kupic hehe

hej...
wspolczuje ciacho corce tego bolu..
zawsze cos...
a pierniczki super...:tak::tak:

pr oby cie szpital ominal :tak:

daffi a gdzie ta sala w mczu jest??

my ubralismy choinke
zjedlismy obiad i na sanki moze wyjdziemy :tak:

Załączniki

• 010_zmniejszacz-pl_6011.jpg
    010_zmniejszacz-pl_6011.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
Ciacho- ale pysznie wyglądaja :) my tez właśnie z amelki ciotkami polukrowalysmy:) dobrze ze obylo sie u was bez gipsu:) befatka u nas tez wózkiem nie da sie przejechac. Magda widzę ze masz niebiesko złota choinkę:) ja mam czerwono złota:) moze wieczorem w końcu wstawid fote:)

hej...
wspolczuje ciacho corce tego bolu..
zawsze cos...
a pierniczki super...:tak::tak:

pr oby cie szpital ominal :tak:

daffi a gdzie ta sala w mczu jest??

my ubralismy choinke
zjedlismy obiad i na sanki moze wyjdziemy :tak:

na chlodnej teraz jest... zrobili tam sklep z dzieciecymi rzecami buciki itp a u góry jest wlasnie sala zabaw... Pierwsza godz 10zł i kolejne nastepne 8zł

reklama
Do góry