reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ania choinka niby nic ale sporo miejsca zajmuje, ja mam pelno igiel na podlodze moj wieczorem ja wyrzuci ja nie bede sie z nia mocowac
ania a ty masz termin na ten 25 stycznia?

witajcie ciasteczko i przyszlirodzice. Jeszcze się nie znamy, ale chyba zagoszczę tu na dobre, jestem od wczoraj ;) i spodziewam się Helenki.jeszcze trochę. już blizej niż dalej.

obiad sie pyrka, koty i psy nakarmione.

szukam w necie pieluszej wielorazowych, co o tym sądzicie?

witaj future, nie znamy sie osobiscie jak wiekszosc tutaj hehe
ja na temat tych pieluch sie nie wypowiem bo ja juz mam spore dzieciaki i za moich czasow takich wynalazkow nie bylo,
ja uzywalam pampersow badz zwyklych tetrowych no ale moze ktoras z dziewczyn cos ci doradzi

ja dzis tylko rosolek robie i tak moj do pozna w pracy wiec nieche mi sie nic wiecej robic.

ciasteczko nasza tez zawsze balkonem leci heheheheh

PR ja Ci mowie ze jeszcze z minimum tydzien pociagniesz...

Future ja tylko pieluszki jednorazowe ;-) choc przyznam ze sie zastanawialam nad tymi nowymi wielorazowymi, ale jednak zostane przy jednorazowkach ;-) Jak sobie pomysle ze noworodek co chwile kupka to ja wole by nic nie smierdzialo a prac odrazu na pewno nie bede znajac siebie :sorry2:
Fajnie tam u Ciebie musi byc... domek, kominek, psy , koty... fajnie fajnie .... na pewno sie wprosze ;p

no niech juz ta zupa bedzie noooo z psem musze isc bo juz jeczy :dry:

Ostatnia edycja:
w zasadzie juz jestem zdecydowana. i chyba zamowie hurtowni w stanach lub anglii, bo najbardziej się opłaca. oczywiscie i pampersy trzeba miec na wszelki wypadek, ale generalnie nastawiamy się na wielorazowki. zreszta niunia ma sie pojawic w kwietniu, szybko sie zrobi cieplo, to nie bedzie takiego bolu (prania znaczy) bo wszystko pieknie schnie latem..eh troche Ci zazdroszcze, ze masz już dzieciaczki wieksze...zobaczymy co to bedzie.

larvunia a nauczona ze o tej chodzisz z nia? nasz tak kolo 16 wychodzi
ja dzisiaj mam tylko drugie a zupe pewnie jurto jakas zrobie
future poczekaj zanim sie objerzysz tez mloda bedzie miec pare lat tak czas zapindala

a odnosnie imienia Twojej corczki, moje dziewczyny ogladaja bajke "Marta mowi" czyli pies co mowi ma na imie Marta a dziewczynka zajmujaca sie nim ma na imie Helenka :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ciasteczko a roznie, kiedys bywalismy znia jak wracalam z pracy ok 16.00- 17.00 pozniej ok 14.00- 15.00 ja przyzwyczailismy bo moj na 15.00 jezdzil do pracy jak jak w domu siedzialam...a teraz roznie. Ale juz ok 15.00 zawsze daje znac o sobie ;-)

Future a koszt przesylki? naprawde sie oplaca? slodko wygladaja te wielorazowe faktycznie... moze pozniej sie zdecyduje jak kasa bedzie choc watpie. LAtwiej mi wydac 50zl co jakis czas niz 300-500zl na raz...

reklama
zjadlam dwie miseczki ogórkowej, Helena kopie jak dzikus! Chyba jej smakowało...albo nie :-D
ciasteczko, niedługo i ja bede znała wszystkie bajki ;)
Lavrunia - znalazlam dzis na jednej stronie ze pieluszki są free shipping, zatem kosztami przesylki obciazony jest sprzedajacy, ale wysłałam maila, czy wysyłają do polski, bo to róznie.
Najtaniej jest z Honk kongu, no ale to jednak chiny, chinskiem podrobkom mowimy nie ;) chociaz moze wyprobuję jedną, i zobacze. w koncu wszystko z chin sie sprowadza teraz. a sa takie same jak na allegro.

moz-screenshot-1.png
wczoraj sie duzo o nich naczytałam, i jestem zdecydowana. zreszta u nas smieci zabieraja raz na 2 tygodnie, musialabym wozic do Krzeszyc haha, albo do gorzo, albo palic gdzies i jeszcze badziej zanieczyszczac srodowisko. Oczywiscie bede miala na noc, albo na dluzsze wyjscia, ale tez czytalam, ze dziecko uczy sie wspaniale konsekwencji. sikam-jest mi zimno- niprzyjemnie, a jak mama da nocnik, i zrobi cacy cacy, to szybko łapią ;)

Do góry