reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam was,
annes a już myślałam, że tylko moja jest jak diabeł, Teraz mam nadzieję, że chociaż drugie będzie spokojniejsze :)

reklama
Hej

Marzenka- mój chodzi do złobka, teraz poszedł do średniaków bo to grupa od 18m-cy do około 2 lat, a on już ma 19, jeszcze 1 miesiąc za długo w maluchach przesiedział. Z jednej strony fajnie, że starsza grupa, więcej się nauczy. W gorzowie nabór zarówno do żłobków jak i przedszkoli jest w marcu.

Fiuture- ja też chodziłam do szkoły rodzenie, było bardzo fajnie i miła położna ją prowadziła, nawet przy moim porodzie na chwilę się zjawiła.

Dziś w żłobku było trochę lepiej, tzn rano mały trochę popłakał, wyrywał się i chciał iść jeszcze do poprzedniej grupy, ale ponoć w ciągu dnia było już dobrze.
M poszedł teraz do sklepu, a mnie Misiek do szału doprowadza, nie wiem co w niego wstąpiło, ciągle tylko płacz, krzyk i wszstko wymusza.

aneteczka to chyba taki głupi wiek się zaczyna, bo moja księżniczka też ryczy i wymusza, a jak coś nie po jej myśli to bije, a taki aniołek była nie dawno. Koleżanka mówi, że zaczyna się bunt dwu latka. Mam nadzieje że nie długo potrwa
Poza tym ja też mam zamiar moją małą zapisać do przedszkola. W marcu skończy dwa lata i chyba do żłobka jest za duża, bo we wrześniu będzie miała 2,5 roku.

Ostatnia edycja:
kroma- ale rocznikowo nie jest za duża na żłobek, teoretycznie mogłaby chodzić od września do starszaków, tylko że z miejscami w żłobku bardzo ciężko. Mój jeszcze następny rok napewno do żłobka będzie chodził, nie będę dawać go wcześniej do przedszkola, wole puki co żłobek.
A z tm wiekiem to masz rację, mnie się też wydaję, że to bunt, bo mój był wcześniej grzeczny,a teraz to rzuca się na podłogę w sklepie, wczoraj na przykład jak nie chciałam go wziąść na ręcę, to mi się położył na parkinguu w askanie, nie muszę chyba pisać jaki był brudny.............

ja sie tylko modle co bym drugiego nie miala gorszego zachowaniem jak pierwszego ;-):-D
bo marcelek tfu tfu tfu kochaniutki puki co ;-) wspolczuje Wam dokazywan dzieci....

Future pokaz foto :-D i dlaczego rozową? :confused2:

edit:
czy w tesco dostane tanio blok techniczny, guziki, wstazki, kleje, jakies pierdulki typu wypukle naklejki, ozdoby itp czy lepiej lazic po papierniczych i pasmanteriach?

Ostatnia edycja:
Hejka..
wpadam do was zobaczyc co slychac i tyle naklikalyscie ze nie wiem co komu napisac heh..
jakos wypadlam z rytmu..:tak::tak:..
my po kolacji,jutro tescie jada do domu uff...fajnie :-D:tak:

aneteczka znam to calkiem dobrze te ataki..mam to do dzisiaj :tak::tak:
moj jak sie cos uprze to koniec nie wazne czy to w sklepie czy na ulicy..mam przekichane zrobil sie taki nie dobry ze szkoda gadac :wściekła/y::wściekła/y:
takze wspolczuje wam tez dziewczyny :tak::tak:

widze ze juz koleda u co nie ktorych u mnie naszczescie koledy nie ma :-):tak:
nawet sie ciesze bo tez jakos nie przepadalam za tymi wizytami...:tak:

Katgen to ja tez kciuki trzymam,oby pomogly :tak:

ciacho co ty znow tam dobrego pieczesz??

marzenka i jak tam zamek w domu?? wyszlas ?? :crazy:

megi jak tam pilnowanie chlopczyka?? nie klocili sie z zuzka??

daffi hello gdzie jestes?? :rofl2:

future pochwal sie tu sukienusia...:tak:

no dobra rozpisalam sie takze pomalu zmykam ubierac dzieciaki w pizamy

dobranoc !!!

kurde mlody mniej dzis szalal niz zwykle i spocony na maxa ze znowu glowe musze mu myc, po tych sterydach codziennie mu wlosy musze myc... jak szczur mokry :dry: ...ale jeszcze dwa dni tylko... jeszcze tylko dwa dni....

aneteczka dlatego pytam wlasnie...
madzia no jak mozesz cieszyc sie z wyjazdu tesciowow :-D:-D:-D

reklama
Do góry