reklama
aneteczka
Fanka BB :)
Hej
Marzenka- mój chodzi do złobka, teraz poszedł do średniaków bo to grupa od 18m-cy do około 2 lat, a on już ma 19, jeszcze 1 miesiąc za długo w maluchach przesiedział. Z jednej strony fajnie, że starsza grupa, więcej się nauczy. W gorzowie nabór zarówno do żłobków jak i przedszkoli jest w marcu.
Fiuture- ja też chodziłam do szkoły rodzenie, było bardzo fajnie i miła położna ją prowadziła, nawet przy moim porodzie na chwilę się zjawiła.
Dziś w żłobku było trochę lepiej, tzn rano mały trochę popłakał, wyrywał się i chciał iść jeszcze do poprzedniej grupy, ale ponoć w ciągu dnia było już dobrze.
M poszedł teraz do sklepu, a mnie Misiek do szału doprowadza, nie wiem co w niego wstąpiło, ciągle tylko płacz, krzyk i wszstko wymusza.
Marzenka- mój chodzi do złobka, teraz poszedł do średniaków bo to grupa od 18m-cy do około 2 lat, a on już ma 19, jeszcze 1 miesiąc za długo w maluchach przesiedział. Z jednej strony fajnie, że starsza grupa, więcej się nauczy. W gorzowie nabór zarówno do żłobków jak i przedszkoli jest w marcu.
Fiuture- ja też chodziłam do szkoły rodzenie, było bardzo fajnie i miła położna ją prowadziła, nawet przy moim porodzie na chwilę się zjawiła.
Dziś w żłobku było trochę lepiej, tzn rano mały trochę popłakał, wyrywał się i chciał iść jeszcze do poprzedniej grupy, ale ponoć w ciągu dnia było już dobrze.
M poszedł teraz do sklepu, a mnie Misiek do szału doprowadza, nie wiem co w niego wstąpiło, ciągle tylko płacz, krzyk i wszstko wymusza.
kroma
aneteczka to chyba taki głupi wiek się zaczyna, bo moja księżniczka też ryczy i wymusza, a jak coś nie po jej myśli to bije, a taki aniołek była nie dawno. Koleżanka mówi, że zaczyna się bunt dwu latka. Mam nadzieje że nie długo potrwa
Poza tym ja też mam zamiar moją małą zapisać do przedszkola. W marcu skończy dwa lata i chyba do żłobka jest za duża, bo we wrześniu będzie miała 2,5 roku.
Poza tym ja też mam zamiar moją małą zapisać do przedszkola. W marcu skończy dwa lata i chyba do żłobka jest za duża, bo we wrześniu będzie miała 2,5 roku.
Ostatnia edycja:
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
byłam w gorzowie. Kupiłam sukienusie różowa na 0-3 miesiące. Musiałam sobie polepszyć humor 
aneteczka
kroma- ale rocznikowo nie jest za duża na żłobek, teoretycznie mogłaby chodzić od września do starszaków, tylko że z miejscami w żłobku bardzo ciężko. Mój jeszcze następny rok napewno do żłobka będzie chodził, nie będę dawać go wcześniej do przedszkola, wole puki co żłobek.
A z tm wiekiem to masz rację, mnie się też wydaję, że to bunt, bo mój był wcześniej grzeczny,a teraz to rzuca się na podłogę w sklepie, wczoraj na przykład jak nie chciałam go wziąść na ręcę, to mi się położył na parkinguu w askanie, nie muszę chyba pisać jaki był brudny.............
A z tm wiekiem to masz rację, mnie się też wydaję, że to bunt, bo mój był wcześniej grzeczny,a teraz to rzuca się na podłogę w sklepie, wczoraj na przykład jak nie chciałam go wziąść na ręcę, to mi się położył na parkinguu w askanie, nie muszę chyba pisać jaki był brudny.............
ja sie tylko modle co bym drugiego nie miala gorszego zachowaniem jak pierwszego ;-)
bo marcelek tfu tfu tfu kochaniutki puki co ;-) wspolczuje Wam dokazywan dzieci....
Future pokaz foto
i dlaczego rozową? 
edit:
czy w tesco dostane tanio blok techniczny, guziki, wstazki, kleje, jakies pierdulki typu wypukle naklejki, ozdoby itp czy lepiej lazic po papierniczych i pasmanteriach?

bo marcelek tfu tfu tfu kochaniutki puki co ;-) wspolczuje Wam dokazywan dzieci....
Future pokaz foto

edit:
czy w tesco dostane tanio blok techniczny, guziki, wstazki, kleje, jakies pierdulki typu wypukle naklejki, ozdoby itp czy lepiej lazic po papierniczych i pasmanteriach?
Ostatnia edycja:
Hejka..
wpadam do was zobaczyc co slychac i tyle naklikalyscie ze nie wiem co komu napisac heh..
jakos wypadlam z rytmu..
..
my po kolacji,jutro tescie jada do domu uff...fajnie

aneteczka znam to calkiem dobrze te ataki..mam to do dzisiaj

moj jak sie cos uprze to koniec nie wazne czy to w sklepie czy na ulicy..mam przekichane zrobil sie taki nie dobry ze szkoda gadac

takze wspolczuje wam tez dziewczyny

widze ze juz koleda u co nie ktorych u mnie naszczescie koledy nie ma :-)
nawet sie ciesze bo tez jakos nie przepadalam za tymi wizytami...
Katgen to ja tez kciuki trzymam,oby pomogly
ciacho co ty znow tam dobrego pieczesz??
marzenka i jak tam zamek w domu?? wyszlas ??
megi jak tam pilnowanie chlopczyka?? nie klocili sie z zuzka??
daffi hello gdzie jestes??
future pochwal sie tu sukienusia...
no dobra rozpisalam sie takze pomalu zmykam ubierac dzieciaki w pizamy
dobranoc !!!
wpadam do was zobaczyc co slychac i tyle naklikalyscie ze nie wiem co komu napisac heh..
jakos wypadlam z rytmu..

my po kolacji,jutro tescie jada do domu uff...fajnie

aneteczka znam to calkiem dobrze te ataki..mam to do dzisiaj

moj jak sie cos uprze to koniec nie wazne czy to w sklepie czy na ulicy..mam przekichane zrobil sie taki nie dobry ze szkoda gadac

takze wspolczuje wam tez dziewczyny

widze ze juz koleda u co nie ktorych u mnie naszczescie koledy nie ma :-)

nawet sie ciesze bo tez jakos nie przepadalam za tymi wizytami...

Katgen to ja tez kciuki trzymam,oby pomogly

ciacho co ty znow tam dobrego pieczesz??
marzenka i jak tam zamek w domu?? wyszlas ??

megi jak tam pilnowanie chlopczyka?? nie klocili sie z zuzka??
daffi hello gdzie jestes??

future pochwal sie tu sukienusia...

no dobra rozpisalam sie takze pomalu zmykam ubierac dzieciaki w pizamy
dobranoc !!!
kurde mlody mniej dzis szalal niz zwykle i spocony na maxa ze znowu glowe musze mu myc, po tych sterydach codziennie mu wlosy musze myc... jak szczur mokry
...ale jeszcze dwa dni tylko... jeszcze tylko dwa dni....
aneteczka dlatego pytam wlasnie...
madzia no jak mozesz cieszyc sie z wyjazdu tesciowow

aneteczka dlatego pytam wlasnie...
madzia no jak mozesz cieszyc sie z wyjazdu tesciowow

reklama
Podziel się: