reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzien dobry !!
u nas -8 to w porownaniu do was to lajcik hehe
ja kawe popijam i zupka szczawiowa sie juz gotuje :tak:
mlody ma dzis bal zaprowadzilam go ale stroju nie zalozyl nie i koniec ech:no:
moze uda sie pani go przebrac okaze sie...

reklama
witam się i ja, dzisiaj się wyspałam nawet, młody się o 5 obudził i nie spał z godzinę, śmiał się do lampy, a potem odpłynął.
Witam nową dziewczynę Magdę.
poza tym nie mam dzisiaj weny na pisanie, jakaś zadżumiona jestem, idę poskakać i poczytać. Odezwę się później, Pa laski :)

czesc ;-)

my wczoraj z młodym i chuda byliśmy u alergologa, jakaś dziwna ta alergolog, młodemu przepisała oilatum i zyrtec plus maść sterydową, kazała odstawić emolium, bo ma mocznik w sobie i to potęguje wysypkę u niego, a co do chudej to powiedziała, co ma brać, a nic nie zapisała w książeczce i bądź tu mądry :eek:

ale dziś już zarejestrowałam go do Sulęcina do alergologa, może ta coś pomoże, bo ponoć dobra

na dodatek chuda została dziś w domu, od wczoraj chodzić nie może, zgięta w pół tak ją boli brzuch, boje się, że znowu torbielki na nerkach się oddzywają, a wizyte i usg mamy w marcu

nie poczytałam was jeszcze co tam naskrobałyscie, ale widze,że mrozik i spotkanko na tapecie, u nas rano było -17

Kasik poczekaj z tym domkiem, zapytam o domek z mosiw`u, napewno będzie taniej, już wczoraj wstępnie rozmawiałam z A

coś ja dziś weny nie mam, a na 14 to neurologa z Wiktorem i chudą znowu

no to pomarudziłam

hej hej

My o 6 wstałysmy - 18 jakas masakra.
co do spotkania bardzo chetnie tez mam komunie w maju ale jeszcze nie mam pojecia kiedy.

Zonia dzis tak marudzi ze zwarjowac tylko.

witam się z rana!

Tym co coś załatwiają powodzenia, tym co leniu****ą spokoju;)

Ja dopiero zaczyłam wstać z wyrka! Młoda jeszcze leży i bajeczki ogląda.

Ide kawke machnąć i śniadanko.

A co do spotkania, to ja bym proponowała albo 8 maj albo 15 maj.

ja sie zarazdowiem kiedy komunia...
jesli 15 to wtedy musialabym pisac sie na 8 ze spotkaniem a gdyby 8 mojego nie bylo to moze bylby ktos w stanie mnie podwiezc tam do was na gelbokie i pozniej przyjechac po mnie. postaram sie cos wykombinowac.. bylebym tylko dokladnie wiedziala co i jak.

edit

juz wiem... komunia jest 8 maja czyli termin 15maj jak najbardziej odpowiada. o zmotoryzownaie bede sie starac.

Ostatnia edycja:
reklama
juz wrocilam, jejku powietrze w nosie zamarza:eek:
beti za lekarzami nie trafisz, mam nadzieje ze wkoncu znajdzie sie jakis kompetentny

Do góry