reklama
ciasteczko ojjjjj wspolczuje mlodej
oby szybko poszlo 
no powiem Ci, ze odkad zaciazylam to mniej sie mlodym zajmuje
powaznie... moze sie nudzic
wiecej sam sie bawi, gra na kompie niz ze mna siedzi
az wstyd wiem... ale ja nie mam sil z nim na harce :-( a przy kredkach czy puzzlach juz nie wysiedzi mi, jakby mial adhd ;-)
no jakos zleci czas wolny, mam nadzieje, teraz tydzien moj ma wolne to sie synkiem zajmie, z reszta jak moj jest to synek ciagle "wisi" na mezulku hehehe ;-)
jutro idziemy na tescia urodziny, w niedziele do moich rodzicow... jakos zleci...

no powiem Ci, ze odkad zaciazylam to mniej sie mlodym zajmuje

no jakos zleci czas wolny, mam nadzieje, teraz tydzien moj ma wolne to sie synkiem zajmie, z reszta jak moj jest to synek ciagle "wisi" na mezulku hehehe ;-)
jutro idziemy na tescia urodziny, w niedziele do moich rodzicow... jakos zleci...
C
ciasteczko
Gość
larvunia to prasowanie to musi mocy urzedowac nabrac(moj fizyk z liceum tak mowil) zeby sie wyprasowalo;-)
teraz z tym zebem to juz pryszcz najgorzej bylo jak jej zatruli plakala z bolu pare godzinu a ona ma wysoki prog bolu a ja
strasznie bolalo
ja sie u rodzicow do slonca powdziecze bez ograniczen,wyjde na trawnik jakis lezak i bede happy:-)

teraz z tym zebem to juz pryszcz najgorzej bylo jak jej zatruli plakala z bolu pare godzinu a ona ma wysoki prog bolu a ja
strasznie bolalo
ja sie u rodzicow do slonca powdziecze bez ograniczen,wyjde na trawnik jakis lezak i bede happy:-)
dzien doberek !!!
ale ranne ptaszki jestescie,ja pospalam do 8

u nas dzis wolny dzien wszystko zamkniete jak w niedziele swieto mamy juz dzis
ale jutro normalny dzien heh :-)
ja klikam na farmie i tak kolo 11 smigamy sobie wszyscy cala 4 na rowerki szymek sie nauczyl i zapiernicza na tych swoich 4 kolach ze trzeba go nieraz gonic
u mnie narazie przygotowan brak jakos nie chce mi sie jak tak samemu siedzimy
jutro porobie jakies salatki,jedzonko i wsio...
a co u befatki cos nie zaglada ostatnio
Marzenka przyjemnego spotkania wam zycze :-)
ciacho wspolczuje corce tego bolu wrr..nie
nawidze dentysty
gdybym juz nie zajrzala to zycze wam wszystkich Zdrowych radosnych cieplych i rodzinnych swiat oraz smacznego jajeczka :-):-)
ale ranne ptaszki jestescie,ja pospalam do 8

u nas dzis wolny dzien wszystko zamkniete jak w niedziele swieto mamy juz dzis

ale jutro normalny dzien heh :-)
ja klikam na farmie i tak kolo 11 smigamy sobie wszyscy cala 4 na rowerki szymek sie nauczyl i zapiernicza na tych swoich 4 kolach ze trzeba go nieraz gonic

u mnie narazie przygotowan brak jakos nie chce mi sie jak tak samemu siedzimy
jutro porobie jakies salatki,jedzonko i wsio...
a co u befatki cos nie zaglada ostatnio

Marzenka przyjemnego spotkania wam zycze :-)
ciacho wspolczuje corce tego bolu wrr..nie
nawidze dentysty

gdybym juz nie zajrzala to zycze wam wszystkich Zdrowych radosnych cieplych i rodzinnych swiat oraz smacznego jajeczka :-):-)
C
ciasteczko
Gość
madzia jak cos to tez ci zycze Wesolych Swiat, i zajaca pod krzakiem;-) moje dzieciaki nauczone do dentysty
starsza zaczela chodzic w wieku 6 lat dopiero miala jakas dziurke a mloda jak miala 3 lata juz trzeba bylo
starsza zaczela chodzic w wieku 6 lat dopiero miala jakas dziurke a mloda jak miala 3 lata juz trzeba bylo
K
konto usuniete
Gość
dzień dobry, ja znów nie mam mleka do kawy, chyba się wścieknę normalnie
ciacho to super że takie dzielne są twoje córy, mój był tylko raz na przegladzie ale nic mu nie robiła, ciekawa jestem jak by się wtedy zachowywał, on to taki panikarz trochę

ciacho to super że takie dzielne są twoje córy, mój był tylko raz na przegladzie ale nic mu nie robiła, ciekawa jestem jak by się wtedy zachowywał, on to taki panikarz trochę

C
ciasteczko
Gość
martucha ja mam bol jak nie mam smietanki do kawy bo po niej jakos nie chrzakam tak jak po mleku
a ze ja nie pije codziennie kawy to standard ze tego towaru czest gesto nie mam w lodowce
mloda srednio lubi chodzic do dentysty niejeden dorosly nie byl tyle razy co ona
zreszta zmienilam jej dentyste na faceta bo do naszej juz nie chciala chodzic po 3 latach jej sie odwidzialo

a ze ja nie pije codziennie kawy to standard ze tego towaru czest gesto nie mam w lodowce

mloda srednio lubi chodzic do dentysty niejeden dorosly nie byl tyle razy co ona

reklama
Podziel się: