reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciasteczko- szkoda młodej, biedulka, ja nie miałam ale wiem jak mąż się męczył.
lavrunia- to masz labę, dzieci nie ma

reklama
ciasteczko ojjjjj wspolczuje mlodej :sorry2: oby szybko poszlo :tak:
no powiem Ci, ze odkad zaciazylam to mniej sie mlodym zajmuje :zawstydzona/y: powaznie... moze sie nudzic :sorry2: wiecej sam sie bawi, gra na kompie niz ze mna siedzi :zawstydzona/y: az wstyd wiem... ale ja nie mam sil z nim na harce :-( a przy kredkach czy puzzlach juz nie wysiedzi mi, jakby mial adhd ;-)
no jakos zleci czas wolny, mam nadzieje, teraz tydzien moj ma wolne to sie synkiem zajmie, z reszta jak moj jest to synek ciagle "wisi" na mezulku hehehe ;-)
jutro idziemy na tescia urodziny, w niedziele do moich rodzicow... jakos zleci...

larvunia to prasowanie to musi mocy urzedowac nabrac(moj fizyk z liceum tak mowil) zeby sie wyprasowalo;-):-D
teraz z tym zebem to juz pryszcz najgorzej bylo jak jej zatruli plakala z bolu pare godzinu a ona ma wysoki prog bolu a ja
strasznie bolalo
ja sie u rodzicow do slonca powdziecze bez ograniczen,wyjde na trawnik jakis lezak i bede happy:-)

dzien doberek !!!
ale ranne ptaszki jestescie,ja pospalam do 8 :tak::tak:
u nas dzis wolny dzien wszystko zamkniete jak w niedziele swieto mamy juz dzis :tak:
ale jutro normalny dzien heh :-)
ja klikam na farmie i tak kolo 11 smigamy sobie wszyscy cala 4 na rowerki szymek sie nauczyl i zapiernicza na tych swoich 4 kolach ze trzeba go nieraz gonic :tak:
u mnie narazie przygotowan brak jakos nie chce mi sie jak tak samemu siedzimy
jutro porobie jakies salatki,jedzonko i wsio...

a co u befatki cos nie zaglada ostatnio :baffled:

Marzenka przyjemnego spotkania wam zycze :-)
ciacho wspolczuje corce tego bolu wrr..nie
nawidze dentysty :no:

gdybym juz nie zajrzala to zycze wam wszystkich Zdrowych radosnych cieplych i rodzinnych swiat oraz smacznego jajeczka :-):-)

madzia jak cos to tez ci zycze Wesolych Swiat, i zajaca pod krzakiem;-) moje dzieciaki nauczone do dentysty
starsza zaczela chodzic w wieku 6 lat dopiero miala jakas dziurke a mloda jak miala 3 lata juz trzeba bylo

dzień dobry, ja znów nie mam mleka do kawy, chyba się wścieknę normalnie:wściekła/y:

ciacho to super że takie dzielne są twoje córy, mój był tylko raz na przegladzie ale nic mu nie robiła, ciekawa jestem jak by się wtedy zachowywał, on to taki panikarz trochę:happy2:

martucha ja mam bol jak nie mam smietanki do kawy bo po niej jakos nie chrzakam tak jak po mleku:growl:
a ze ja nie pije codziennie kawy to standard ze tego towaru czest gesto nie mam w lodowce:-D
mloda srednio lubi chodzic do dentysty niejeden dorosly nie byl tyle razy co ona:baffled: zreszta zmienilam jej dentyste na faceta bo do naszej juz nie chciala chodzic po 3 latach jej sie odwidzialo

reklama
Do góry