reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciacho a do kogo chodzicie?
ja jestem typowa kawoszka:-p codziennie, minimum dwie;-)

larvunia jakbym tak się tydzień nie ociągała ze sprzątaniem to bym wpadła ale tyle tu tego że nie wiem od czego zacząć więc siedzę z wami tutaj:-p
już teraz mi sie nie opłaca bo jeszcze na vacu na 10 jadę, posprzątam po świetach chyba:cool2:

reklama
martucha na 30 stycznia chodzimy, malzenstwo razem tam robi,maja niezly sprzet
ale do niej zaczelam chodzic jeszcze jak pracowala w dentiko
powiadasz ze po swietach posprzatasz wsumie po tez bedzie co sprzatac:-D:-D
ja jestem herbaciarz ja kilka dziennie wypijam

milego pozbywania sie "cm-ów"
ja tez uciekam,juz odkurzylam, pomyla podlogi, jeszcze musze naroznik wymic bo ta skora brudzi sie ojjj, zwlaszcza od dzieciakow nozek

a mnie bierze alergia nie moge dzis isc z mala na spacer niestety. oczy lzawia, katar, krew z nosa i charczenie, i drapanie w gardle. ach ci alergicy i astmatycy no.
a nie moge nic wziac, bo po dlugim weekendzie ide na testy cholera..

Future myslisz ze to alergia :confused:
Ja poszlam na balkon sprzatac i jak zaczelam kichac to musialam uciekac i teraz siedze i smarkam i kicham na zmiane i oczy mnie zaczynaja tez swedziec :baffled:
ja tylko na jad osy uczulona jestem przeciez :baffled:
dostalam dzis woreczek zdrowia dla Frucia pod poduszke od wrozki tej mojej moze tez od woreczka te kichadlo mnie dopadlo bo strasznie intensywnie czuc ten woreczke, u malego w pokoju woreczek lezy a ja czuje w duzym go ciagle :baffled:

o co kaman :cool2:

larvunia a od kurzu sie kicha na balkonach pelno wszedzie, ciezarne maja strasznie wech wyczulony wiec mozesz czuc ten zapach i w drugim pokoju,
polbiedy jak to jakis przyjemny ziolowy z tym ze ja np. nie nawidze zapachu lawendy, normalnie na wymioty bierze jak czuje ten zapach :sorry2:
juz dzisiaj raczej nie zajrze wiec milego dnia

Witam się i ja... Wstaliśmy po 10 :) Teraz robię porządki... W sumie nie wiem po co skoro od wtorku malowanie a w święta nas nie będzie... No ale cóż... Łazienka wypucowana, jeszcze kuchnia i tona prania do prasowania... :/ Ciężki dzień mnie czeka a jeszcze Kacper ciągle mi marudzi :/

LARVUNIU ja ci powiem że jak młodsza byłam to też na nic uczulenia nie miałam. Teraz w maju i we wrześniu to też zazwyczaj ledwo żyje... od jakiś 5lat tak mam... Chociaż teraz lepiej... W mieście bywało gorzej, coś blisko rosło co mnie uczulało...

Ide sprząta... Co jakiś czas pewnie zajrze

reklama
KAsiaF dawaj do mnie poprasowac :-D u mnie tez sterta lezy i jak to pisala ciacho mocy urzedowej nabiera :-D a kolejne pranie sie konczy prac i pewnie wyschnie do wieczora, wiec kurde mam niezla "kupe" do wyprasowania a niechce mi sie jak nie wiem :sorry2:

Do góry