reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

noooo chomiki czysto tez juz maja, zaraz wybywamy do lasku z psem i Fruciem.. Chomiki wywalilam na balkon, mam nadzieje ze mi sie nei ugotuja tam albo noca nie zmarzna ;-)
PR ale male zrobilas suwaczki ze nie moge oblukac ile juz ten Twoj lobuz ma miesiecy :sorry2:
Czy ja wiem czy dal sie namowic, nie mial wyjscia ;-) Myli sie do dzisiaj i ciezko mu sie przestawic, ale wie ze mama zmienila imie na Michalinke ;-) i jak sie pomyli i powie Alicja to zaraz milkinie i sie zastanawia i sam poprawia ze Michalinka ;-)

reklama
widze ze pranie sprzatanie pelna para idzie:-)ja mam do ulozenia pranie ale komu by sie chcialo;-):-D
a ja dzisiaj poznalam krome:-) spotkalysmy sie przypadkiem w rossmanie

no właśnie a ja zakręt totalny, rzadko kogo widzę, rozpoznać bym rozpoznała ale ja bujam w obłokach i jestem jak na haju. Ale dobrze że poznała i zaczepiła, ja już myślałam, że chciała przejść a ja jej drogę tamowałam, gdyby nie ten uśmiech, słynny do ucha do ucha :)
A pamiętam co zapomniałam kupić pumeks, mąż się pyta i co kupiłaś, a ja na to zapomniałam, a on spodziewałem się tego po tobie, żadna nowość :)

poczytałam i Pr- ty to jesteś torpeda a nie dziewczyna, mąż cię powinien na rękach nosić, posprzątane i jeszcze grilla kupiłaś i może sama przytachałaś :) A z młodym może za dużo zjadł, mój tak ma czasem, albo jak coś do buzi weźmie i nagle chlust,

coś miałam napisać ale chyba sobie daruję dzisiaj bo mi coś mózg szwankuje i zapomniałam, potrzebuje lecytynę :)

Ostatnia edycja:
kroma bo ja z tych co zaczepia:-D:-D pewnie gdybym cie nie zaczepila to bys pochodzila i przypomnialoby ci sie o pumeksie
ja od 3 dni nie moge kupic cytryny bo wiecznie zapominam:oo: wiec obie jestesmy zakretasy
jak czegos zapomnie to moj mezusi tez mowi nic nowego:-D

ja nie wiem ale to chyba te hormony i za dużo mamy na głowie, a ja Wodniczka jestem i kiedyś pracowałam z kolegą też wodnik i taki jak ja zakręt i mruk, śmiałam się, że razem byśmy dom zgubili :) I dobrze, że mnie zaczepiłaś, a z tym pumeksem to nie wiem czy bym sobie przypomniała, jak mi mąż przypomniał dopiero w domu, a jeszcze bym tysiąc innych rzeczy kupiła i by mi nic na karcie nie zostało.
A zdziwił by się twój Mąż jakbyś przyniosła wszystko do domu :)

kroma twoj tez by sie zdziwil jakbys wszystko kupila:-)
ja mam siostre tez wodnik, z ta mrukowatoscia to sie zgodze, chociaz czym starsza to jakos wiecej mowi ale jak byla mala i ktos dzwonil to odebrala ale bylo tylko acha, mmm, itp.:-D:-D
ja pannowata jestem:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
LARVUNIU ja sie nie łamie tylko się martwie, a tobie coraz mocniej zalącza syndrom wicia gniazda... A do porodu masz jeszcze troszke czasu więc odpoczywaj póki możesz... Na kiedy właściwie dokładnie masz termin? Bo mi sie mózg lasuje i mam po klasie matematycznej mam wielką niechęc do liczenia:-p
KROMA, CIACHO fajnie macie...

A mnie dzisiaj M wyciągnął znowu do miasta bo kolejny narożnik znalazł który mu się spodobał ale mi sie nie podobał... I zostaliśmy przy wczorajszym... Za tydzień przywiozą... a my musimy jeszcze kasetony położy i pomalowa ściany... tylko ciekawe kiedy...

A no przygotowania pełną parą... Ja właśnie też nie płacę za tą kiecke po oczepinach ale mój M boi sie że się przebiore i znikne w tłumie... Pierwszą rzeczą zakupioną na wesele była... WÓDKA:-p:-D... Jutro jade szukac sukienek... Nie wiecie gdzie można kupi taki mały garniak? Tylko że z marynarką bo wszędzie z samymi kamizelkami...

Do góry