reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

larvunia nie wierze ze ja to czytam:-D:-D czyzbys chciala wpuscic do szafy troche koloru? u mnie jest tak spodnica w kwiaty i buzki tez mam w kwiatki jakies ale jedno z drugim nie pasuje i mam problem bo nie mam jednolitych :baffled:
dla mnie jest smutne jak 90% ludzi na ulicy jest ubranych w brazy, beze, szarosci ewnetualnie gdzies przemknie kolor niebieski albo zielony, i wszyscy tak buro ubrani:dry::dry:

reklama
hehe ciacho sama w to nie wierze...
ale z nowu nie popadajmy w paranoje, w pstrokate ciuchy sie nie ubiore. Zaczyna mi sie podobac np ta biala sukienka od Future, albo ta zielona co mam, ale one jednolite sa ;-) No i zauwazylam ze fotki sa radosniejsze gdy ubrana jestem jasniej tak a nie buro ;-) Czlowiek weselszy sie wydaje... Nie wiem czy to ciaza mnie tak zmienila, czy to ja starzeje sie :-D

a ja mam bluzkę ze Scooby pomarańczową i rażącą pomarańczową taką neonówkę :) A ja się dzisiaj w ogóle tutaj witałam?

eheheheh no a ja mam jedna w myszke miki ale czarna :-D z paroma cekinami :-D Kupilam ja kiedys na szybkiego w starym domu towar. jak zalalam sie kawa tam :-D Byla najtansza :-D

edit:
nieeeeee ona jest ciemno niebieska sorki ;p

edit2:
DOBRANOC :)))

Ostatnia edycja:
ja mam ze scooby i kudlatym ale czarna, kupilam sobie z rozowa pantera ale cora zakosila:baffled:
ja tez ide sobie, milej nocki

ale czuby jesteście ;) myszki miki ahahaha

a ja mam bardzo duzo kolorów, ale ostatnio coś mnie na biełe chwyta ;/
i zauważyłam, że pomarańczowe baleriny pasują do wszystkiego ;) tzn do czrno bialego stroju fajnie, do brazowych legginsow fajnie, do granatowego płaszczyka. nigdy nie sądziłam, ze bede mieszac kolory, ale teraz mi pasuje. nie mowiąc o tym, ze mam pełno różu, zieleni, i kwiecistych rzeczy. wiosna w końcu ;*

Ło a ja znów nie w temacie, żołądek mnie dziś bolał miętka pomogła na całe szczęście:) jutro poczytam....idę spać<ziewam> dobranoc:*

czesc

kurde mnie mlody obudzil kaszlem a raczej atakiem kaszlu a niby zdrowy nosz kurde... inhalacje zrobilam , syropek dalam i cisza puki co... masakra.
dobra ide z psem, jakos niechce mi sie specjalnie... zimno, buro za oknem sie wydaje :dry:

nio to ciaza zmienia chyba :-D bynajmniej mnie :-p stwierdzam :-p
popieram Future w bialym Ci tez do twarzy :tak: i balerinki pasuja pasuja :tak:

witam, młody o 4 zaczął śpiew a o 5 zasnął a o 6 młoda wstała, ktoś chce moje dzieci na noc?

Future tobie ładnie w bieli. A te baleriny muszą fajnie wyglądać.
Ja lubię róż ale ten żywy, jakoś landrynkowy mnie wkurza na mnie oczywiście.
Megi-kuruj się, coś zjadłaś, albo za dużo.

Lavrunia- ty też ranny ptaszek.

reklama
ranny ptaszek powiadasz...
no to czuje sie jak ranny ptaszek obudzony pila motorowa scinajaca drzewo na ktorym spalam :baffled::-D
masakra juz druga kawe pije.... i jeszcze ta pogoda :baffled:

sniadanko zjedzone..., komus draze kokosowej moze.. wlasnie zajadam ;p
kupilam tez smiej zelki pierwszy raz i nigdy wiecej.. kwasne to badziewie na maxa ;p bbrrrr....

Do góry