reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Lavrunia- jedyna ciotka jaka jest w GW to przykuta do łóżka, to by jej na głowę weszły. Moja mama w pracy, młoda na szczęście idzie do teściowej i planuję młodego jej podrzucić na godz. bo on nie jet przyzwyczajony. On jak wczoraj po przebudzeniu zobaczył wujka to taki ryk był jakby wujek go ze skóry obdzierał, i nie szło go uspokoić, miałam ubaw po pachy, chociaż młody chyba nie, biedny zestresował się.

kroma czyms sie przestraszyl ;-) biedulek.
jakie nudy szok normalnie i co tu dzis robic to ja nie wiem..

hejo
nietomna jestem poszlam póóóózno spac i teraz az mnie oczy pieka:growl::growl:
pogoda do doopy, 3 stop:baffled: i tak sie zastanawiam czy nam sie chce dzisiaj jechac do moich rodzicow...

czesc ciacho... to nie jedz ;-)

kurde herbata mi sie skonczyla :baffled: drugiej kawy mi sie niechce pic :-p
i co tu robic dzis.. jakie macie plany :confused: ja moze w koncu za prasowanie sie wezme... bbuuu..

i chyba jednak w domu zostaniemy, siostra pojechala z mlodym do okulisty bo od 2 dni ma cos z okiem lekarza przepisal laki ale jest gorzej niz bylo,
larvunia to chyba nie jest to pranie co mialas jakis czas temu poprasowac?;-)

Dzień dobry, zimno dziś że nawet na spacer nie chce się iść a moja namawia mnie bo chce iść z wózkiem i nową lalą, którą jej kupiłam (Baby Annabell) no ale dziś chyba sobie darujemy..brrr Nie wiem co dziś będę robiła, prania zadość nie mam, obiad mam z wczoraj łazanki:-p Tak z innej beczki, pojutrze idę do lekarza na wizytę może tym razem dowiem się co mi siedzi w brzuszku, jaka płeć:)

eee tam wyprasuje sie:-D mielgo larvunia:-)
megi o tak tak miejmy nadzieje ze dowiesz sie kto tam tak rzadzi w brzuszku:-)
a zimno jest mloda chce tez na plac zabaw nas wyciagnac

reklama
Ja tam poczekam aż się ociepli, dziś się nie wynurzam :) ....no powiem ci że jak na 19 tydzień to szturchańce mam porządne:) normalnie akrobata jakiś lub akrobatka ale ja coś czuję że chlopczyk jednak z Zuzią od początku czułam i nie pomyliłam się:)

Do góry