reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

mycha- ja mam rzadko takie senne dni, oj rzadko, teraz wiem jak ty się czujesz jak cię to dopada w ciąży częściej, a tak apropo to jak nie widać to może córa, a dziecko większe jak na swój wiek, bo jak mniejsze to może faktycznie jaja się schowały a jak większe to córka, bo jaja było by już widać, mój wystawił od razu, a córa się chowała i nie było wiadomo na początku co to.

reklama
heh moze macie racje, wzielo mnie "gniazdowanie" na calego ;-):-D Jeszcze bym porobila, ale sil nie mam :sorry:
Jutro lece duzy pokuj a pozniej pojutrze sypialnia, pozniej kibelek i lazienka i na koncu kuchnia :sorry: W kuchni nie lubie sprzatac, tyle tych garow do wyciagania jest i lodowka łłłeeeee..... Mam wene co hehehehe ;-)
Pozniej moge Wasze mieszkania obskoczyc ;-) Co by Michalina wyjsc czasem mi nie chciala :-D:-D;-)

Ale macie fajnie z tym spotkaniem jutro, ja bym z checia przyjechala... ja lubie, no ale coz :-(

Ostatnia edycja:
Larvunia- ty się oszczędzaj, bo Michalinka am jeszcze z 3 tygodnie czasu

My mieliśmy jechać do askany, ale M wziął mi samochód, a w jego, nie ma dla Młodego fotelika:crazy:

Ostatnia edycja:
lavrunia- no to czekam dzięki kochana że przyjdziesz i ten syf ogarniesz u mnie na chacie, a tak to Gratki to już 34 coraz bliżej :)

aneteczka- a to ci M pokrzyżował plany.

Hejka polatalam dziś i spacerek z młodą zaliczyłam także ok...wizyta u okulisty była kasa stracona we wtorek odbieram moje okularki, kurczę czy ja przywyknę by je nosić ale wzrok najważniejszy co tam:)
Jutro rano o 9 mam hydraulika zamówiłam wizytę bo mi z kurków cieknie przy wannie może uszczelka do wymiany czy coś...
Jaja się gotują, zaraz kanapeczki z pomidorkiem do tego, naszło mnie....:)

hej dziewczyny.

my w gofiku byliśmy, później na spacerku na fontannie i tak mnie meszki pogryzły że już cała się fenistilem wysmarowałam ehhhh:baffled:

megi jadłam takie kanapeczki na śniadanko - mniami:-)

co do ubranek to ja też porozdawałam bo trzymać nie bylo gdzie, kaftaników miałam kilka ale podobnie jak aneteczka nie używałam w ogóle bo nie praktyczne dla mnie.
Za to bodziaki i rampersy na lato jak najbardziej:tak:

ok uciekać, dziś z K pewnie winko i jakiś filmik zapodamy sobie a młody jeszcze nie wykąpany ogląda bajki:-p

do jutra dziewczynki:-)

jak meszki tak gryzą to muszę coś wziąć na owady, żeby nas nie pogryzły.

megi- a ty jaką masz wadę, pogorszyło się coś, bo ja w ciąży miałam pogorszenie w sumie po chyba od parcia, poszło mi o -0,5 i mam teraz -6,0, ale nie zmieniam na razie soczewek, mam na -5,0 i widzę wszystko.

Helo.
Larvunia - ja uzywam najwiecej kaftanikow, a do tego spodnie, bawełniane, legginsy, albo te dresiki co mala byla w nich u Ciebie, albo połowki. czyli polspiochy. takie spodnie ze skarpetkami. i pajacyki tez, ale generalnie pajacyki sluza tylko do spania, ale ja malej nie przebieram 5 razy dziennie. chyba, ze sie obfajda ;/
śpioszki użyłam raz, ale mi nie odpowiadają. sciagać i ubierać spowrotem, rozespane dziecko...to sie rozbudzi i nie bedzie chciala spac...

megi - nie mow, ze kasa stracona, bedzies zmiala nowe oczy ;)

moja mala u taty robi tuli tuli, ale wrzask co chwile jest.

halo a moje dzieci dzis mnie wykonczyly ehhhh az musialam sobie drinka zrobic na ukojenie;p teraz matka musi sie wykompac i isc spac co by sily na jutro miala;p

reklama
Future nigdy nie mialam takich spodenek ze skarpetkami co tlumaczysz ... ale wiem jak to wyglada :tak: Ja tez mlodego wychwalam na bodziakach i spiochach lub pajacykach, bo zima byla... pozniej kaftaniki byly + spichy czy rajtki ;-) Ale pare kaftanikow by mi sie przydalo, bo lato bedzie przeciez jak urodze :tak:

Mlody padl odrazu po kapieli... Kochany dzis byl, pomagal mamusi w sprzataniu caaaaly dzien :tak: Wieczorkiem porozmawialam z nim troszke o siostrzyczce... co by go nastawiac coraz bardziej, bo w sumie na codzien tak z nim o dzidzi nie rozmawiam. Powiedzial ze sie bedzie opiekowal nia, ze bedzie bronil przed ZOOMBIE (hehehe, widzial gre ostatnio co sie strzela w zombiakow) , i skubaniec wie juz wiecej niz myslalam. Sam mi mowil, ze Michalinka bedzie spala razem znim w pokoju, ze bedzie mnie wolal jak bedzie plakala, bo moze kupke bedzie miala i trzeba bedzie przeciez przebrac jej pieluszke mama no nie ;-) Juz chcial mi pokazywac jakie zabawki jej odda, normalnie szok :sorry: Niby taki maly a kuma :sorry: A pozniej przed samym zasnieciem strasznie sie tulic do mnie zaczol i puscic nie chcial.. czy to juz zazdrosc :eek: Tulil sie i calowal i mowil ze kocha mnie i tate :sorry: Moje kochane.... az sie rozczulilam :sorry:

Do góry