reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
LANA eee spac to ja moge i cay dzien, synek nie daje ;-) Choc jest kochaniutki, to zawsze jest "mama glodny juz jestem, mama pic, mama wlacz mi komputer, mama zobacz czy dobrze dupe wytarlem" i tak az nie wstane :sorry2:

Mycha hello ;-)

ja juz spacerek po lesie zaliczyam nawet, kawusie wypilam, sniadanko wszamalam, nawet sie wykapalam i teraz biore sie za prasowanie...eeehhhh...

Ja też się witam:)
Już po rozmowie z mężulkiem na skype więc nieco humorek lepszy...w nocy przez katar spać nie mogłam zatykaly się dziurki jedna na przemian z drugą wrrr dziś moim najlepszym przyjacielem są chusteczki higieniczne :-D Na obiad dziś jeszcze placki ziemniaczane bo mi ciasto zostalo więc na kilka starczy i odmroziłam rybkę to usmażę do tego:) nie wyolbrzymiam dziś nie wiem czego...nie mam weny na gotowanie.
Miłej niedzieli

Witam drogie Panie
Dawno mnie tu nie było..
Obiecuje poprawe .Pozniej Was poczytam bo teraz ide montowac pierogi z kapusta i grzybami bo za mna łaza od kilku dni
Widze spotkanko udane .Super równiez czekam na fotki .
Pozdrwaiam Was wszystkie Buziaki

Ostatnia edycja:
reklama
aaniap - a ja rodzilam w gorzowie, a raczej wydobywali niunie ze mnie. cesarka trwala 15 minut, byli bardzo mili, zartowali, ocierali łzy, zagadywali. po cesarce gorzej, bo troche bolalo. po 12 godzinach trzeba wstac i isc sie obmyc pod prysznic, ale bez kosmetyków. i zalezy, jak masz dzien, mozesz sie rozruszac. ja wstalam o 23 i po prysznicu poszlam spac. wiec jak wstawałam rano, to to byl ten sam bol co wstawanie wieczorem. ale pozniej już poszlo. rozchodzilo sie.
moja rana jest na spojeniu łonowym, nawet we wloskach, na okolo 10cm i wcale nie bedzie jej widac jak zblednie. nie robili takich szwow odcinanych, tylko wewnetrzne, a sciaganie ich, to wyciągnięcie jednej nitki. bezbolesne kompletnie!

Laseczki wlasnie wrocilam z kina, byliśmy na filmie 3d THOR, nawet fajny. z natalie portman, taka bajka troche, ale milo spedzilam czas sam na sam z mezem. babcia sie zajeła Helenka ;) milo miec troche czasu dla siebie i...............kupilam sobie balerinki haha. habrowe ;)

Do góry