reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

A kuku;-)...nudzę się:-)
Ja to z Zuzią na całą ciążę przybrałam 12,5 kg a ona przy urodzeniu ważyła 3280g, teraz gorzej z wagą bo weszłam w 5 miesiąc a przybrałam tylko niecałe 2kg może nadrobię teraz szybko to a nie narzekam na brak apetytu jadam stałe posiłki o stałych porach, nieraz podjadam nawet, hmmm:dry: widać tak mam...

reklama
jestem zmeczona:sorry2: caly dzien prawie na dworze ale przynajmniej dotleniona jestem:-D:-D
ja w drugiej ciazy w 7 miesiacu mialam wsumie 5kg wiecej ale przez pierwsze 2 miesiace schudlam 2 wiec wsumie wychodzi ze 1kg miesiecznie przybieralam przytylam 7kg a
w pierwszej az 15kg
i juz nigdy nie wrocilam do swojej wagi sprzed pierwszej ciazy:dry:

a tak w ogole to sie wczoraj dzialo na zuzlu, nawet ja u siebie slyszalam odglosy scigania, skandowanie tlumu na czesc Stali, a mieszkam daleko od stadionu hehe, pogonili kota Falubazowi:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mego gratki już 20 tygów hihi!
ja niestety przybrałam tylko 400gram, bo na samym poczatku ciązy schudlam 3,5 kilo, no i mala o 4 tygi wczesniej wyszla na ten swiat. troche sobie plułam w brode, bo odrzucilo mnie od miesa i jadlam tylko danio, zolty ser i jakies wędlinki. a moze jakbym zjadla jakies porzadne mieso to wazylaby wiecej. no ale mowią, że nie ma reguły.
no i wazne, ze helutka przybiera na wadze i ma wszystko na swoim miejscu.

ciekawe ile ja przytyje w drugiej ciązy hahah!

aneteczka- możliwe, że ząbek, bo klekocze szczęką, tak jakby go coś tam swędziało, ale palca wsuwam a tam nic. A ty gdzie masz te zbędne kg? chyba nie w brzuchu :) Ja bym dużo dała za twoją talię :), albo za Martuchy :)

Future- to ja miałam odwrotnie, nie sprzątać, ale pisać to mogłabym ciągle, nawet kiedyś robiłam to na zlecenie. No ale inaczej jest jak się ma dzieci, teraz bym nie dała rady, szkoda czasu i chęci inne.

Ja w obydwu po 13kg, tylko, że w pierwszej waga startowa to 56 kg, a w drugiej to już 59kg. Ja już się nie ciekawię ile przytyję w następnej, bo jej nie planuję :)

Larvunia jutro jedziemy na bioderka, a w srode mam gina ;) w czwartek nie mam samochodu, w pt moja mama przyjezdza a weekend mam zjazd, a jeszcze nie byłam w tym semestrze, wiec musze pojechac. cholera nie uda sie nijak. jak Jacek w pracy, to ja moge jedynie na piechote. ale jak dojde do Ciebie, to ju nie wróce do siebie ;)

Jacek wlasnie usypia bejbe. a ja ide odpocząc w wannie...

hej dziewczyny, ja dziś się okropnie czuję ... okres dostałam i głowa mi pęka ... ehhhh nic mi się nie chce:dry:

co do sprzątania to u mnie sajgon, a miałam sprzątać przed świętami i nie zdążyłam:sorry2:

kroma może faktycznie zęby? jak mój przystojniak się teraz czuję??
i co masz za tydzien w pon że piszesz oby do poniedziałku?

ja dziś byłam na vacu i ledwo 2.5km zrobilam, tak źle się czuję, jeszcze sprzeczkę z Krzyśkiem miałam i w ogóle taki dzien do dupy..to sobie ponarzekałam;-)

Martucha czasem trzeba ponarzekać.
ja dzis opierdzielilam mojego, a pozniej go przepraszalam, bo mi az głupio bylo, zem taka sucz!

ide w zasadzie, bo mala nie spi, moze ją ululam jakoś.
trzymajcie sie
c u toomorow

reklama
Witam wieczorow
Julka po szalenstwach z Izusia dopiero poszla spac.
Przesylam wam dziewczynki pozdrowienia od Katgen:)
u mnie nudy wlasnie wcinam torta! hehe moglabym sobie darowac ale jest taki pyszny;p

Do góry