reklama
C
ciasteczko
Gość
a o czym ty do mnie rozmawiasz?

co robicie dobrego na obiad? nie chce mi sie a musze cos zrobic

co robicie dobrego na obiad? nie chce mi sie a musze cos zrobic
C
ciasteczko
Gość
a wsumie tez moge zrobic dawno nie robilam, tylko musze zajrzec czy mam dzem a jak nie to musze sie wypuscic miedzy sklepowe polki
milego przedpoludnia laseczki

milego przedpoludnia laseczki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
ciacho ty o obiedzie, a ja musze sniadoanie jakies zrobic. moj zasnął po usypianiu malej, wiec ja musze cos wykombinowac. mysle, ze jajecznica z pociętą paróweczką i ze szpypioreczkiem mhmmmm
do tego kawusia z mleczkiem mhmmm niam niam
ide robic
a leśniki nalesniki mialam przedwczoraj. dziś ma być cieplej niż wczoraj.
a ja mam gina dzis, pierwszy raz od porodu, mam się czegos spodziewac?
aha no i założyłam mojej stokrotce dziś wielorazowe pieluszki, zobaczymy, czy się sprawdzą
miłego dzionasa panienki ;*
do tego kawusia z mleczkiem mhmmm niam niam
ide robic
a leśniki nalesniki mialam przedwczoraj. dziś ma być cieplej niż wczoraj.
a ja mam gina dzis, pierwszy raz od porodu, mam się czegos spodziewac?
aha no i założyłam mojej stokrotce dziś wielorazowe pieluszki, zobaczymy, czy się sprawdzą
miłego dzionasa panienki ;*
K
konto usuniete
Gość
hej i ja się dołączam z kawą, dziś do pracy na całe popołudnie a pogoda taka ładna ale mi się nie chce
ja na obiad mam pomidorówkę że świeżych pomidorków
Future a co to za wielorazowe pieluszki bo nie słyszałam?

ja na obiad mam pomidorówkę że świeżych pomidorków

Future a co to za wielorazowe pieluszki bo nie słyszałam?
Witam
zaraz was podczytam wstecz.
Julka poszla spac kolo 21 a kolo 23 juz wstala zeby sie bawic. na szczescie jakos szybko zasnela jak pwoiedzialam do niej "julka spac" padla plackiem na poduszke pogadulila troche i zasnela.
ale za to jak nigdy wstala po 6! no i stan podgoraczkowy nadal i raczka mniej ale nadal ja boli.
nie chce mi jesc. jak widzi mnie z jedzeniem ze ide do niej to szybko smoczka wklada do buzi i ucieka przede mna z krzykiem.
Future ja teraz julke ebde starala sie odpieluchowac ale wlasnie zakupie sobie te wielorazowe tak na w razie co. Fajna sprawa.
zaraz was podczytam wstecz.
Julka poszla spac kolo 21 a kolo 23 juz wstala zeby sie bawic. na szczescie jakos szybko zasnela jak pwoiedzialam do niej "julka spac" padla plackiem na poduszke pogadulila troche i zasnela.
ale za to jak nigdy wstala po 6! no i stan podgoraczkowy nadal i raczka mniej ale nadal ja boli.
nie chce mi jesc. jak widzi mnie z jedzeniem ze ide do niej to szybko smoczka wklada do buzi i ucieka przede mna z krzykiem.
Future ja teraz julke ebde starala sie odpieluchowac ale wlasnie zakupie sobie te wielorazowe tak na w razie co. Fajna sprawa.
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
martucha wiolorazowe...długo by opowiadać. wpisz w wyszukiwarke, wszystkiego sie dowiesz. takie jak pampersy, ale do prania, z wymiennymi wkładkami. mozna wkladac zlozoną tetre. jak kto woli 
K
konto usuniete
Gość
no ciekawe ciekawe ale chyba wolałabym pampersy
;-)
ja to taka wygodna jestem

ja to taka wygodna jestem

reklama
Podziel się: