reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
a wsumie tez moge zrobic dawno nie robilam, tylko musze zajrzec czy mam dzem a jak nie to musze sie wypuscic miedzy sklepowe polki:-D
milego przedpoludnia laseczki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ciacho ty o obiedzie, a ja musze sniadoanie jakies zrobic. moj zasnął po usypianiu malej, wiec ja musze cos wykombinowac. mysle, ze jajecznica z pociętą paróweczką i ze szpypioreczkiem mhmmmm

do tego kawusia z mleczkiem mhmmm niam niam
ide robic ;)

a leśniki nalesniki mialam przedwczoraj. dziś ma być cieplej niż wczoraj.

a ja mam gina dzis, pierwszy raz od porodu, mam się czegos spodziewac?

aha no i założyłam mojej stokrotce dziś wielorazowe pieluszki, zobaczymy, czy się sprawdzą ;)

miłego dzionasa panienki ;*

hej i ja się dołączam z kawą, dziś do pracy na całe popołudnie a pogoda taka ładna ale mi się nie chce:sorry2:

ja na obiad mam pomidorówkę że świeżych pomidorków:tak:

Future a co to za wielorazowe pieluszki bo nie słyszałam?

Witam
zaraz was podczytam wstecz.
Julka poszla spac kolo 21 a kolo 23 juz wstala zeby sie bawic. na szczescie jakos szybko zasnela jak pwoiedzialam do niej "julka spac" padla plackiem na poduszke pogadulila troche i zasnela.
ale za to jak nigdy wstala po 6! no i stan podgoraczkowy nadal i raczka mniej ale nadal ja boli.
nie chce mi jesc. jak widzi mnie z jedzeniem ze ide do niej to szybko smoczka wklada do buzi i ucieka przede mna z krzykiem.

Future ja teraz julke ebde starala sie odpieluchowac ale wlasnie zakupie sobie te wielorazowe tak na w razie co. Fajna sprawa.

martucha wiolorazowe...długo by opowiadać. wpisz w wyszukiwarke, wszystkiego sie dowiesz. takie jak pampersy, ale do prania, z wymiennymi wkładkami. mozna wkladac zlozoną tetre. jak kto woli ;)

reklama
witam

ja na minutkę, młody już lepiej nie ma takiej gorączki jak miał 40c, teraz 38,2c.

ciacho witam w klanie potworów:-)

Do góry