reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Larvunia- biedny Marcelek, ciągle coś do niego się przyplątuje.

Mój szogun właśnie ugryzł mnie w dużego palca u stopy:nerd:kuźwa co też jemu do główki jeszcze przyjdzie.
Mam nadzieje,że zaraz pójdzie spać, bo trochę zmęczona jestem i z chęcią bym sobie jakiś film pooglądała w spokoju.

reklama
Hej ja wrocilam nie dawno do chalupki..
teraz piwko popijam tak mnie naszlo...:tak:

kroma nie lap mnie za slowka :-D;-)
napisalam ze zjedlismy mialam na mysli obiad :-D
i potem mialo byc ze dzieci juz sa w domu ;-)

larvunia wspolczuje tej akcji i stresu...:tak:
mam nadzieje ze to jednorazowy przypadek :-)
to juz macie chrzestnego wybranego?

Martucha napisz jak wrazenia po tej bajce :tak:
moj mlody tez uwielbia...
ogladal juz na ekino ten nowy odcinek ale po angielsku jest tylko :tak:

Aneteczka dobre z tym palcem :-D

dobra poczytalam i lece dalej ;-)

hej my już po kinie, znów się objadłam popcornem i opiłam pepsi:sorry2:
a jutro idę z Krzyśkiem na transformersów i powtórka jedzeniowa:cool2:

Madzia bajka taka sobie, ja prawie zasnęłam, wydaję mi sie że za ciężka akcja jak na wiek czterolatka ale młodemu się podobało i to bardzo. On pierwszą część na pamięć zna i kilka razy oglądałam z nim i jakoś jedynka bardziej mi przypadła do gustu.
Za to młody podjarany, bawi się już 1,5 h i odtwarza sceny z filmu swoimi autami;-)

larvunia ehh nie zazdroszczę, a może on z łóżka spadł i się w główkę uderzył i stąd te zawroty głowy:confused: ehhh oby to jakieś jednorazowe, zdrówka dla Marcelka ;*
i gratulację dla Michalinki utraty pępuszka:tak:

aneteczka młody jest niesamowity:-D:-D

lecę na winko i filmik, dobrej nocki.

Hejka

Witam się tylko na chwilk. LARVUNIU zdrówka dla Marceka. Oby w wynikach było wsio oki... zresztą będzie napewno:tak: może to po prostu jakiejś witaminy ma za mało...

Za mną ciężki dzień a jutro a przedemną jeszcze 3 ciezsze, wiec uciekam ogarną bo godzine temu do domu dotarlismy z miasta... od 10rano...

Czesc babolki ja tylko na chwilke
.Bo czaszke mi rozwala od kilku dni, dzis juz brałam paracetamol 1000 i nic dalej mnie mocno napier**** oszaleje zaraz grr.Nie moge sie na niczym skupic wiec Was tylko podczytuje.U mnie to znowu zatoki na bank a przeciez dopiero antybiotyk skonczyłam jakos tydzien temu
Larvunia-bidulko ale musiałas sie wystraszyc .buziaki dla Marcelka i Michalinki
Emilka -Witaj
Sciskam Was mocno laseczki i miłego weekendu wszystkim .Ide sobie jakis okład zrobie na główke i spróbuje zasnac
Kolorowych

witam z rana
my niedawno do domu zjechalismy ciekawe na jak dlugo:-D
mam kochanego siostrzenca, meczyl mnie non stop
larvunia jak mlody??

Witam sie weekendowo

dostalam sie do kampani pampersow premium care i juz czekam na moja paczuszke.. ma byc w przyszlym tygodniu:)
alez sie ciesze:)
Do tego wyplata M nas tak mile zaskoczyla ze az nie moge w to uwierzyc.

Za to M samym soba, swoim zachowaniem i postawa nie umie cieszyc i to jest smutne... bo jedni tylko patrza ale nic z tym nie zrobia nawet kiedy ich o to poprosilam...:(

Larvunia doczytalam o Marcelku co mu sie stalo... moze oslabiony organizm jest?
i dlatego tak zareagowal. on b iedny ostatnio czesto cos lapie az zal dziecka... moze sam ma biedaczek juz dosc.
jak sie dzis czuje?

Ostatnia edycja:
reklama
bry...
ja z nowu na szybko

mlody juz oki, zachowuje sie jak zdrowy, katar mu dokucza "tylko".
my z mezem podejzewamy ze moze cukier mu spadl... boje sie zeby cukrzycy nie mial :-( bo tak sie objawia spadek cukru. Oblewa potem, oslabienie i omdlenia...
ale czasami dzieci ponoc - tak doczytalam - maja takie oslabienia... jak 3dniowki nie wytlumaczalne. No porpbie wyniki i zobaczymy....
DZIEKI dziewczyny :***

Befatka zdorwka, niech juz CIe nie boli!

Do góry