reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej co tu taki przeciag ??:-D:-D
larvunia gdzie sie podziewasz??

my zjedlismy dzieci w domu i jedziemy za jakis czas do kumpeli na kawe...:tak:

megi fajnie ze m byl dostepny...
tak patrze na suwaczek to juz za 62 dni wroci to juz bliziutko :tak::tak:

Dobra zmykam pa :happy2:

reklama
Ooo faktycznie pustki dzisiaj, a taka brzydka pogoda...gdzie się podziewacie dziewczęta??
ja byłam z mamą, młodym i szwagierką w askanie bo mama chciała coś na imieniny kupić bo dziś idzie do ciotki i znów wydałam kasę na pierdoły:cool2: ehhh muszę zacząć sklepy omijać:-p

ciacho ja w galaxy to zaliczam tylko zare i h&m, jakoś nic tam innego mi nie podchodzi..no i kfc of course:sorry2::-p

emilia a starszak gdzie uczęszcza? szkoła od września?
ja też pracowałam w banku ale musiałam zrezygnować niestety, za to miło wspominam:tak:

idziemy dziś z młodym na carsy2 już się doczekać nie może:-)

pogoda dzisiaj taka sobie ale nie jest najgorsza, bylam z siostra ogladac bizuterie bo oddala do naprawy ale tylko poogladalismy
bo ceny hymmm...

Witam

My po pracy i żłobku. Młody oczywiście dowodzi. Pojedlismy,a teraz najlepiej to poszłabym się położyć, ale niestety .........m jeszcze nie ma, pewnei koło 18 wróci z pracy.

Lana- ja tam wolę suczki, wierniejsze są. W domu zawsze mieliśmy psy, kiedys nawet 3 szt., ale obowiązkowo musiałbyć suczkami;teskni mi się czasem do psa,ale jakoś w bloku nie chce mieć, jakbym miała domek z ogródkiem to co innego.

emilia - witam, ja też mieszkam na górczynie, ale bardzie koło szpitala.Mam nadzieje, że zaraz nam nie znikniesz z watku:-p

czesc
ja dopiero teraz mam chwile, choc zaraz musze spadac bo mam gosci :sorry2:

rano przezylam zawal :baffled:
o 8.00 moj wychodzil do pracy i mowi mi ze mlody jeszcze spi (ja spie w pokoju malego z Misiulka a chlopaki w sypialni od tygodnia, bo mlody chory niechce zeby sie zarazili jedno od drugiego) no i wyszedl. Po paru min przybiega Marcelek do mnie caly zlany potem jakby go ktos wiadrem oblal i mowi ze go wszystko boli glosem jeczacym ze ledwo go zrozumialam i poplakiwal... i gdy skonczyl to mowic nagle mi zsunol sie na ziemie :szok: i bialka w oczach zobaczylam jego- zemdlal. Karmilam akurat mala nawet nie wiem czy ja przypadkiem nie rzucilam na lozko :-( z wrazenia i podbieglam do mlodego... gdy go podnosilam z ziemi ocknol sie... jeczal mi i stekal... przebralam go z mokrych ciuchow, dalam ibufren, wypil soczek w kartonie i pol litra wody i polozylam dalej bo lal sie mi przez rece normalnie. Szybko sie ubralam, mala i znowu ide do mlodego (moze 10-15 min minelo) znowu go przebralam bo zlany potem jakby z wiadra wody dostal... ale juz pogodniejszy, nie marudzil, byl grzeczny, stonowany. Obtarlam go tez mokrym recznikiem... i pojechalismy do lekarza.
Doktorka nie wie co mu bylo... na plucach czysto, gardlo tez... jak bedziemy z mloda u kontroli to idziemy wyniki robic krwi i moczu.

...bede pozniej mloda wola....

Ostatnia edycja:
emilia a starszak gdzie uczęszcza? szkoła od września?
ja też pracowałam w banku ale musiałam zrezygnować niestety, za to miło wspominam:tak:

idziemy dziś z młodym na carsy2 już się doczekać nie może:-)

Jakub idzie do szkoły od września. Nie może się doczekać. Już jakieś pół roku temu miał dość przedszkola-zresztą wtedy właśnie uciekł stamtąd:-(.
Raczej nie zniknę z wątku,bo jak się już do czegoś"zapiszę" to się tego trzymam
kroma no widzisz,jestem;-)
larvunia ojej!!!! Życzę,aby Marcelkowi nic nie było...

Spadam,bo mnie chyba przewiało w oko-mam czerwone,zaropiałe i bolące. Soczewka ściągnięta,czekam na małża,aż wróci z pracy i przywiezie z apteki krople.

reklama
dzieki megi i emiliab :tak:
no i witam nowa kolezanke :cool2:

jeszcze chcialam sie pochwalic, ze dzis odpadl pepuszek Michalince :-D:-):-):-)
Jutro moj z przyszlym chrzestnym Misiulki beda opijac pępkowe :-D;-)

Do góry