C
ciasteczko
Gość
lana taki maly to jest York, Ratlerek, West Terier z tych tez najbardziej podoba mi sie ostatni,
taki slodki jest
taki slodki jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
lana taki maly to jest York, Ratlerek, West Terier z tych tez najbardziej podoba mi sie ostatni,
taki slodki jest

...

Madzia Ty to masz dobrze..
ciagle cos sobie mozecie kupic
fajnie wam tm widze
tak jak pisalam co do pieskow to niby az takie iwelkie nie maja byc.. ale tez podziiwam ludzi ze mowia jaka wielkosc bedzie jak nie znaja ojca pieskow... stad troche boje sie ale chcemy od malego nauczyc pieska wsyztskiego, bo takiego duzego juz trudno no i zeby od malego wychowywal sie z julka... mam nadzieje ze przezyje to. bede musiala go bardzo pilnowac bo julka wrecz kocha psy.. a takiego malego bezbronnego to juz w ogole;p

. Nie nadrobię was,to oczywiste,ale mam nadzieję,że mnie przyjmiecie do swojego grona;-).