reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej...co za beznadziejna pogoda pada i pada zaraz zasne ..
nudy jak nie wiem...wrr

Mycha pochwal sie jaka bryke kupilas dla dzidzi :tak::tak:

Larvunia ;-) to se pojezdzilas..:-)

milego dnia !!

reklama
Daffi no ja nawet bym z moją poszła do tej sali zabaw...tylko nie wiem czy ten mój nie będzie po południu na skype...a o której macie zamiar iść z Julką?

witam laski

Megi- ja też miałam zgagi, możliwe, że to prawda, że będzie z włosami i też mogłam tylko na jednym boku, ale tak jak powinno się na lewym to ja na prawym. A koszmary ci przejdą jak M wróci, już z górki macie i podziwiam was Laski, ze tak długo same dajecie radę :) (Czyli Marzenka, Madziarena i ty Megi :)

marzenka- jakiś wirus jest, my wszyscy chorujemy, tzn. Olce przeszło, teraz ja i Arek,a le u niego to coś więcej, bo ma gorączkę, katar i kaszle, ja mam tylko katar. Zdrówka dla małego, oby to tylko chwilowe przeziębienie, jak u mojej Olki dwudniówka.

madziarena-
ja tez wczoraj przy martini ale lampce z wodą gazowaną, a poszłam spać o 2giej bo jak goście poszli to Arek się obudził i nie mógł spać, gorączkę miał.

Aneteczka-
ja byłam w Tescko z dwa dni temu i wieszali przeceny było dużo na dzieciaki w Miłosza wieku, ale pewnie wykupili wszystko, za 10 zł bluzki i spodnie, no i racja dla maluchów do 1,5 roku jest dużo, szczególnie dla dziewczynek, ja dla Arka kupiłam już rozmiar na rok, bo on nosi już 80tki, rośnie jak na drożdżach. No ale w taką rozmiarówkę jak ty weszłaś to ja bym nie dała rady, ja mam 40tkę :)

Zapodałam parę fotek, ale miałam problem, bo myślałam, że już nie wgram, bo mi moje dziecko wejście do Usb rozwaliło.

Ostatnia edycja:
halo jednak zrezygnowalam z heide parku bo stwierdzilismy ze amelka jest za mala:( za to pojedziemy do zoo;] sorki ze tylko tyle ale mlody marudzi a trzeba isc obiad robic...

Kroma a wiesz mi teściowa wczoraj mówiła przez skype że jak mam zgagę to dzidzia z włoskami się urodzi a ja o tym nie słyszałam, teraz mnie utwierdziłaś:) Zuzia tez długie czarne miała przy urodzeniu a tez miewałam z nią zgagę...coś w tym jest:)
Gorzowianki uważajcie tam w razie czego na tego pedofila, jeśli to prawda....
My po obiadku, poczekam aż mi się uleży i zaparzę sobie kawusie....+ciasteczka do niej:)

z ta zgaga i dzidzia z wloskami tez slyszalam... u mnie sie sprawdzilo Julka miala czarna czuprynke.. a znow aga zgage miala w ciazy a kacperek mial taki delikatny zarys wloskow i blond wiec prawie niewidoczne byly...

reklama
Do góry