reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
witam laski, ja jak na złość zdycham, zatrułam się czymś wczoraj i ledwo zipię, nie mam siły, a mam gości i chatę muszę posprzątać, dobrze, że córka do babki poszła.

Pr-
też gratuluję tej umowy :)
Future- trzymam kciuki :)

A ja myślę czy jechać w poniedziałek do Wrocławia, nie wiem, jakoś nie chce mi się, ale w sumie nigdy nie byłam.

dzięki dziewczynki, ide na leżak się pouczyć. ;)

kasiuF jestem nauczycielką muzyki, w tym rokuy miałam też plastykę, a teraz skończyłam edukację wczesnoszkolną i szukam pracy w tym zawodzie. ale jakoś krucho i nie ma szans w tym roku... szukam też czegoś innego...wrrrr ale nic nie ma.

Cześć
czekam pomalutku na moją mamcię, po południu ją przywiezie braszka z kolegą, zabierze się też ciotka i Zuzi kuzynka 6 letnia no i ona zostanie z moją mamą u mnie a reszta pojedzie. Trochę nie teges mi to pasuje bo ta kuzynka Zuzi to na dłuższą metę :no: chyba że u mnie będzie grzeczna a jakoś przeżyję...ciocia prosiła to nie śmiałam odmówić. Przywiozą mi łóżeczko i wszystko do niego razem z pierzynką itp......Może mnie być mało przez ten tydzień ale zdam relację już po pobycie mamy u mnie.
Future- powodzenia na obronie;)
Aniu PR- tobie gratuluję umowy teraz możesz na jakiś czas być pewna że nikt cię nie zwolni...super:)
Dla reszty buziaki i pozdrowienia....

megi- a jak ty się czujesz w te upały, bo ja w tamtym roku to zdychałam z brzuchem, a byłam niżej o jakieś 6 tygodni.
Future- zdasz i znajdziesz robotę, ja też szukam i mało jest, ale ty masz urok, więc kogoś zauroczysz i 5 będzie i praca też :)

Ania PR a no leci czas niedawno testowałam a tu już tyle zbliżam się wielkimi krokami ku końcowi bo jak w 38 tyg mam być ciachana to sama widzisz niedługo już a strach większy jak za pierwszym razem.
kroma- czuję się jako tako;) dzień tak dzień inaczej...czasem jak się nadźwigam zakupy czy podczas sprzątania przesilę to brzuch boli wtedy się kładę do tego dochodzi tęsknota no i wiesz ale staram się trzymać i żyć nadzieją że mój zjedzie jeszcze przed rozwiązaniem wtedy byłabym przeszczęśliwa:) A jeśli chodzi jeszcze o samopoczucie to coraz ciężej wiadomo, zgaga dokucza, kręcenie się w nocy itd lepiej nie będzie:)

reklama
Cześć wszystkim.
Widzę pustki, ale w weekend tak to bywa ...
Ja nie mam nastroju na nic, normalnie usiadła bym i płakała... :-(
Wiem, wiem to szkodzi dzidzi, ale tak już mam, w pierwszej ciąży tak często się nie dołowałam
a teraz to jakaś porażka ...
Jak dla Mnie to weekend mógłby się już skończyć!!!!!!! :-(

Pr gratulacje umowy :tak:
Future powodzenia, na pewno zdasz ;-)
Megi miłego odpoczynku, zawsze to lżej jak jest ktoś do pomocy :tak:

A pozostałym życzę udanego weekendu, chociaż Wam niech miło zleci ;-)

Do góry