reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ja tylko końce podcięłam i przyciemniłam

megi- wow, co za niespodzianka, chyba na miejscu nie możesz wysiedzieć.
Pr- ja też mam sklerozę, ostatnio buty zostawiłam u koleżanki.
Emilia- to się działo w nocy na Parzensku :)

chlopaki w lesie, mloda wlasnie zasnela a ja wcinam ciasto :-) mam nadzieje ze mlodej nie zaszkodzi :sorry:

ale nuuuuuuuuudy :baffled:

Ostatnia edycja:
Kroma no jakoś nie mogę usiedzieć...wciąż myślę jak to będzie jak go po przeszło 4 miesiącach z Zuzią zobaczymy...

Moja wykąpana usnęła już, pogoda dupna zaczęło padać. Jutro rano lecę po wyniki do laboratorium, potowarzyszę Mychy bo ona teraz na badania idzie...potem pazurki sobie jakoś zrobię u niej. W piątek gotowanie mnie czeka, mąż sobie takie potrawy wymyślił że poczuję się jak przed świętami bożonarodzeniowymi:) a co tam będę mu żałować, cały pobyt tam na mięsie był i ma serdecznie dość.

No to megi dogodzisz mężusiowi :tak: a co jutra to Ja mam nadzieję, że bynajmniej rano nie będzie padało
jak będziemy szły do tego szpitala bo inaczej się zdenerwuje, ja jakoś po 18 wyszłam z Wojtkiem na dwór ale jak byliśmy
z 15-20min to szał bo zaczęło padać i trzeba było uciekać do domku... :wściekła/y: no ale nic nie poradzę, może jutro będzie lepsza pogoda - OBY!!! :tak:

No a dziś jeszcze sami jesteśmy, męża jeszcze nie ma a i znowu mam nerwa bo się dowiedziałam, że znowu przyjeżdża do Nas nie wiadomo na ile męża brat - normalnie myślałam, że Mnie h.........strzeli jak się dowiedziałam!!!!!!!!!!!! :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y::crazy:
Ale Ja go nauczę porządku, jak w domu nie umie utrzymać porządku to jego sprawa tutaj tak nie będzie już Ja mu pokażę... :-p :laugh2:

megi a co ten twoj mezus sobie zazyczyl?ja pewnie jakies ciacho upieke ale kiedy to bedzie :zawstydzona/y:
aj tam wole nawet nie myslec o tym
mycha co ty taka nerwowa kochaniutka jestes w tej ciazy!!wiesz ze ja mialam taki caly 5 miesiac o ja cie jak se przypomne to masakra byla.....
a ten brat twojego ile ma lat?
larvunia osz ty,nawet sie nie podzielilas:-D

a dlaczegoz to mam sie smiac:-)jak tak chce to niech zonka spelnia zachcianki :)w koncu ma prawko tyle czasu nie jadl to chlop teskni
a ciekawe czy moj cos spbie specjalnego zarzyczy,pewnie schaboszczaki :)

Mój mi zastrzegł...żadnego mięsa:)...przez przeszło 4 miesiące żywiony praktycznie mięsem to cóż się dziwić że mu się chce czego innego, wspomniał że nawet by zupę z miłą chęcią zjadł nawet byle jaką:)

reklama
Megi heheh to widac ze naprawde chce innosci i jak mu tego tu nie dacx? zostaly wam 2 dni i sie w koncu zobaczycie:)
nawet nie umiem wyobrazic sobie waszej radosci!

A ja sie witam porannie..
spac mi sie chce
ale co zrobic kiedy moj M jak szykuje sie do pracy to wsyztskich jest w stanie pobudzic i tak dzis zrobil..
Julka wstala to spania nie bylo...ehhh

Do góry