reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witajcie ja doslownie na sekundke.

mycha tu na forum widze eskpertow juz sporo nie ma.
wiec nie wiem czy ta co pzoostala jest w stanie odpowiedziec na twoje pytania..
ale poolecam ci forum parenting... ja wlasnie korzystam tam zporad ekspertow.. i pawnikow, jak i pediatry czy chirurgow.
szybko odpowiadaja i rzeczowo.
Pediatra - Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl
zaloz tylko konto i pytaj smialo.

reklama
Daffi dzięki ;-) zaraz spróbuję coś tam naskrobać, ogólnie to coś brak sił :-( jestem jakaś taka zamulona, że szok...
Nie wiem czy to po tej glukozie, ale spać Mi się jakoś cały czas chce, niedobrze Mi jest i w ogóle jakaś do doooopy jestem...

Też życzę wszystkiego dobrego wszystkim Anną ;-)

o wlasnie zapomnialam zlozyc zyczenia naszym Aniom:) wszytskiego naj:)

my po miescie polatalismy troszke;p
julka dostala prezent od m mojej mamy i taty taka fajna lale co sie ja karmi itp...
i taki sliczny komplecik ze nie moge sie napatrzec na julke w nim....
w sumie ja bym tyle kasy na to nie wydala ale skoro dziadkowie wnukom fundowają i sami wybierali to czemu nie;p
ja jestem z tych ze za te pieniadze kupilabym taniej ale duzo wiecej;p

Hej ja tez na sekunde...
mam gosci jest siostra u mnie i mame przywiozla do mnie wiec bedzie mnie tu mniej do poniedzialku ale bede podczytywac :tak:
ladna pogoda sie zrobila duchota i 27 st w koncu :-):-)

wszystkiego najlepszego dla wszystkich Ani :happy:

Daffi to sie ciesz jak dziadek z babci kupuja fajnie ze dbaja i mysla o wnusi :-)

megi pochwal sie co za autko kupiliscie?...:confused:

Dobra uciekam milego popoludnia dla was i zapraszam na torta do mnie haha ;-)

kroma - do skubania kur ;))))

zarcik. ja nic nie znajduje dla siebie. albo sie ktoś odezwie z jakiejs szkoly, albo nie wiem co bede robic...mysle o swojej firmie...ale nie wiem czy to wypali...znaczy te papiery najgorsze.eh...

future- doszłam kto i co, a ja też jestem zakręt wysyłam gdzieś i nie zapisuję, wysłałam na takie krótkie ogłoszenie, w sumie nic tam nie napisali o wymaganiach, tylko pracownik adm.-biurowy. Ale oddzwoniłam i okazało się, że jeszcze ze znajomością języka niem, coś tam wiem, ale nie pogadam. No i niby przy sprzedaży i produkcji praca, no i co to jest za administracja, jak na produkcji. No ale z czystej ciekawości pójdę i zobaczę w ogóle jak się gada, bo ja ostatnio na rozmowie byłam w UK.
A ty coś znajdziesz, a jak masz pomysł to zakładaj i może jak ci się skończy macierzyńskie to zarejestruj się w UP i weź dofinansowanie, teraz dają ok 20000.

reklama
Do góry