reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Cześć wszystkim.
Co do badania wzroku to Ja płaciłam 50zł i było komputerowe badanie i takie, i też jestem zadowolona, teraz mój mąż był w tym samym miejscu i też nosi okularki :tak:
Daffi, larvunia, future fajnie że spotkanie udane ;-):tak:
My od dziś sami, wczoraj kuzynka po 22 pojechała do domku, dzisiaj jeszcze mama przyjedzie na cały dzień bo ma urlop póki co trzech wnuków i dla każdego poświęca 1dzień, wczoraj miała najmłodszego Adasia, dzisiaj z Moim Wojtusiem będzie rządzić ;-) a jutro Piotruś i tak ostatnie dni urlopu jej zlecą..
No ale jutro już całkowicie będziemy sami, może do kuzynki się przejdę bo cały tydzień ktoś z Nami był a jutro piątek więc też jakoś muszę sobie ten dzień zaplanować...
Smutno troszkę jak wstaliśmy rano i w drugim pokoju pusto no ale taka kolej rzeczy :tak:

Teraz czekamy na mamę Moją a później zobaczę co będę robić...

Miłego dnia życzę wszystkim... ;-):-)

reklama
Mycha a gdzie robiliscie?
tam kolo przychodni gdzie okulista jest na NFZ? tzn na przeciwko tej przychodni?
nie bede czekac teraz bo lekarz dopiero 20 sierpnia stamatd bedzie. a zalezy mina czasie.
wczoraj nie bylam bo do Larvuni pojechalam pozno i nie byloby sensu jechac skoro po pol godz musialabym wracac.

Cześć, znów się witam jedna z ostatnich:) nie mogłam się z łóżka wygramolić, spać w nocy za bardzo nie mogę, dziecię mnie uciska w dole a do wc nie powiem ile razy wstaję w nocy:/ niech to się już skończy, mam dość tej ciąży...ostatni raz!!!!!!!

hej wszystkim;-)

daffi, larvunia, future super że wam się udało spotkać. A Jula na grillu taka grzeczna była że aż się wierzyć nie chce że to łobuziak mały:-D

kroma Niko całkiem ok, jakoś szybko czas leci to nie narzekamy:tak: dzisiaj jedziemy na Długie posiedzieć na plaży i pobudować zamki bo ponoć ostatni dzień pogody..a później nad morze ale jednak do mojej przyjaciółki bo akurat przylecieli teraz do Polski a w Koszalinie mają chatę i nas zaporosili.

ja też ostatnio czasu na neta nie mam ale spędzam dużo czasu na zabawach z młodym żeby się nie nudził i cały czas goście w domu więc tak głupio siedzieć przed kompem;-)

Megi jeszcze troszkę i bedziesz tulić synusia, dasz radę:tak: i nigdy nie mów nigdy:-D:-p

Mycha a gdzie robiliscie?
tam kolo przychodni gdzie okulista jest na NFZ? tzn na przeciwko tej przychodni?
nie bede czekac teraz bo lekarz dopiero 20 sierpnia stamatd bedzie. a zalezy mina czasie.
wczoraj nie bylam bo do Larvuni pojechalam pozno i nie byloby sensu jechac skoro po pol godz musialabym wracac.

Tak, daffi tam na przeciw tej przychodni, Mój tata tez jakiś niecały miesiąc temu tam był na wizycie i wyrabiał okularki, hehe u Nas cała rodzina "okularników" :-p
Ja też już bym chciała wrzesień, coraz ciężej jest, w nocy też do kibelka latam, spać też kiepsko śpię od jakiegoś czasu
ale zanim się obejrzymy już maluchy będą z Nami, dopiero co 7tydzień był a tu już końcówka :tak: damy radę, ale ponarzekać można co sobie będę żałować :-p

Future oj ja ci wspoczuje. ja mialaby m tez dylemat. u nas o tyle dobrze ze mleka nie tzreba bo mozemy kupic na miejscu, obiadkow tez juz nie musze bo Julka je to co my wiec jedynie zaopatrzenie ciuchowe pampersowe i zabwkowe plus kosmetyki;p
Zycze wam milego pobytu i udanego!:)

Martucha a bo wtedy bylo na dworze.. tam wiecej rzeczy by sie zajac itp.
duzo dzieci to inaczej. A u larvuni ciekawa byla wszytskiego. kazdy kąt musiala zwiedzic.

A jak nikoś sie czuje?

reklama
witajcie laski

Future- udanej wyprawy nad morze :)
megi- w sumie miesiąc ci został, więc masz z górki, ja też chciałam już być po na końcu, w sumie to teraz też modlę się, żeby trzeciego nie było.
Martucha- w Koszalinie fajnie centrum handlowe jest blisko do morza, nie będziecie się nudzić, zazdroszczę

Laski poszłam na szoping, wyprzedaże są, więc spodni zapragnęłam i ile ja się na przymierzałam, dupsko jakieś kwadratowe w nich, tu za ciasne tam za luźne, a materiał kiepski, wszystko prześwituje, tak oszczędzają, jakieś dziwne kroje, za cofałam się przez te porody troszkę, dopiero kupiłam jedne w DiVersie a drugie w jakimś sklepie w Askanie, a jeszcze rozmiar 40 przymierzałam i nie które XL.

Ostatnia edycja:
Do góry