reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej laski!
Befatka ojojj, moze z jakimś lekarzem to lepiej skonsultuj co? Życzę by szybko Ci to paskudztwo przeszło:sorry2:
Ania to fajnie sobie czas spędziliście, mmm.....ja też bym po Krakowie z chęcią połaziła sobie, ojjj tak:tak::-)
Larvunia sukieneczki i loczki powiadasz...:-D A co, pewnie że trzeba :tak: Coś czuję że na ten plac zabaw co chodzisz, to tatusiowie będą tabunami nadciągać:tak:;-):-)

No dobra, trzeba popracować trochę, więc zmykam...

reklama
czesc dziewczyny
nie czytałam was na razie bo się denerwuje mocno, kiepsko się nam tydzień zaczął ja się źle czuję, wyszłam z młodym na dwór i jedna pani po chwili prowadziła nas a raczej mnie do domu bo zasłabłam :-( do tego martwi mnie wojtusia rączka, coś go ugryzło nie wiem czy osa czy coś innego i mu bardzo spuchła i mam wrażenie, że coraz bardziej puchnie, nie czuję sie na siłach aby iść do przychodni :-:)no: więc proszę pomóżcie i doradźcie co mogę zrobić jak mu pomóc na tą opuchliznę????????? plissssssss...........

Mycha ukrój gruby plaster cebuli i przyóz do tej raczki ,owin bandarzem i zmnieniaj co jakis czas te cebule .Mozesz tez zrobic oklady z wody z octem .
Mnie raz osa uzara w palec szybko pierscionek zdjelam na noc zrobilam oklad z cebuli.Przeszlo szybciutko
Matko biedna Ty z tymi omdleniami.siedz w domku

Hallo ja w trakcie sprzątanka, coś mi nie idzie dzisiaj albo brak weny i wszystko na raty robię:) Mój wybył z młodą na plażę a ja postanowiłam że zostaję, pranko powieszone jeszcze zupka mnie czeka no i te porządki. Jutro ma do nas przyjechać męża siostra (23 lata) i z nią razem autem jedziemy w czwartek do Międzyzdroi na 5 dni więc nawdycham się jeszcze trochę jodu...tylko ciekawe jak jazda mi minie bo za bardzo autem teraz nie mogę jeździć....uparł się mój chłopina i co zrobić:-)

Mycha jak było wiesz gdzie?...oj jak słabo się czujesz to nie powinnaś wychodzić na dwór tylko w miarę możliwości leżeć a na opuchliznę hmmm też o tej cebuli słyszałam, jak to nie pomoże to na pogotowie jedźcie:no:

Ostatnia edycja:
Halo lili, befatka mycha i megi;]mycha wspolczuje omdlen moz epwoinnas sie wybrac do kardiologa?
mi tez robilo sie slabo i straszne skoki pulsu mialam jak sie okazalo mlody chyba na jakas tetnice uciskal

Ostatnia edycja:
czesc :)
ciasteczko u mnie pogoda nie dopisuje.wczesniej lalo wiatr sie zerwal ze az mi okno w sypialni sie otworzylo i wbalkonowym..........troche mi na lozko popadalo ehhhhhhhhhh
ja jakos weny nie mam................

Hejka....

future witam spowrotem w domku....ciesze sie ze wrocilas szczesliwa jakby moglo byc inaczej :-):-)

u mnie pgooda tez popieprzona ze tak powiem slonce i na przemian deszcz i tak caly dzien ech...
dzieciaki sie kapia potem ja wskocze do cieplej wody i tyle...

befatka wspolczuje ogladalam w tv co tam sie u was dzieje masakra strach z domu wyjsc jak mowisz ze to w twoich stronach...

larvunia jak tam dzionek minal bylo jakies spotkanko z ciasteczkiem??:baffled:

megi to super wypad wam sie szykuje oby tylko pogoda dopisala...:tak:

mycha jak tam u ciebie dobrze sie juz czujesz? i jak wojtek ?

no to tyle pozdrawiam cala reszte babeczek :-):-)

reklama
Do góry