reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam się z Wami trochę nie wyspana, synek już od 5.30 dziś nie śpi ale za to wcześniej Go położę w południe :tak:
Larvunia widzę, że spać nie mogłaś wczoraj wieczorem ;-) My już o 22 poszliśmy spać, w niedzielę pogrillowaliśmy z rodzicami Moimi i siostrą, a wczoraj wszyscy jacyś nie do życia byliśmy, pogoda normalnie tak męczyła, Ja to jak posiedziałam z 15min w fotelu to potem szłam się położyć bo papa się darła i oczy same się zamykały i wczoraj to chyba ze 3 drzemki zaliczyłam u rodziców, później jak synek się wyspał to niedługo po tym spakowaliśmy się i do domku, gościa na kawce mieliśmy i tak jakoś do wieczora zleciało, też czułam się jakby to niedziela była... ;-)
Pr coś Ty zrobiła?:-p:baffled:
Dziś trzeba wybyć na miasto kilka spraw załatwić, póki co to Mi się nie chce ale zobaczymy później :dry:

No to wstawać śpiochy :rofl2:

reklama
PR wiec mozna powiedziec zes prawdziwy kierowca w koncu jak zaliczone zadrapanie jest ;-)
ja kiedys tez w smietnik zarylam ;-) ten maly z kamienia pod teatrem ;-)

mycha czesc.... a sukienke jeansowa chcesz :confused:

hej hej hello:-)
zapowiada sie dzis ladny dzien..
u mnie nic nowego oprocz tego ze uporam sie zkurzajka i cholernie piecze.......gryzie..
mycha moj dzis sie obudzil o 5 rano i do mnie mama am ale jeszcze zasnal....
larvunia fajnie ze masz chrzciny juz za soba....ladnie wygladasz i pewnie duzo schudlas cio?
pr hehe ale wazne ze nic powazniejszego sie nie stalo.....

A co Was tak mało?
Ta godzina a tutaj jeszcze takie pustki, ojojoj...

PR wiec mozna powiedziec zes prawdziwy kierowca w koncu jak zaliczone zadrapanie jest ;-)
ja kiedys tez w smietnik zarylam ;-) ten maly z kamienia pod teatrem ;-)

mycha czesc.... a sukienke jeansowa chcesz :confused:

Jak się zmieszczę to czemu nie ;-)

hej hej hello:-)
zapowiada sie dzis ladny dzien..
u mnie nic nowego oprocz tego ze uporam sie zkurzajka i cholernie piecze.......gryzie..
mycha moj dzis sie obudzil o 5 rano i do mnie mama am ale jeszcze zasnal....
larvunia fajnie ze masz chrzciny juz za soba....ladnie wygladasz i pewnie duzo schudlas cio?
pr hehe ale wazne ze nic powazniejszego sie nie stalo.....

A no widzisz a Mój już nie zasnął więc pewnie nie koło 13 a koło 12 pójdzie spać w dzień o ile wrócę do tej godziny z miasta :-p

PR no zdezaki tak chodza... wspolczuje finansowej szkody. Ale co nas nie zniszczy to wzmocni, juz bedziesz ostrozniejsza ;-)
marznko tjaaaa, przed ciaza wazylam 74kg :zawstydzona/y: zapuscilam sie strasznie. Teraz 66 :-) W ciazy przytylam 2,5kg "tylko". Teraz jestem na granicy normy, jeszcze 1 kg i bedzie nadwaga :baffled: Chcialabym jak w suwaczku wazyc 60 kg najwiecej, a najbardziej to 55 byloby idealnie dla mnie :-p

Ale mi dziwnie. zawiozlam mlodą do przedszkola i siedze w domu. Chyba zacznę sprzatac chociaż jest czysto.... ale dziwnie mi

PR no kurcze ale kamienia w trawie to moglas nie zauwazyc;p
pozatym nie umiem sobie wyobrazic Twojego meza zlego czy krzyczacego chcacego cie zabic;p;p
on wyglada na ugodowego bardzo!:)
jakie macie auto? podpytam M moze gdzies mu sie cos obilo o uszy i wytarga wam cos. jako mechanik wie troszke na ten temat.

reklama
Do góry