reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

masowalam brzunio wlasnie, tulilam, nosilam... zasnela...
jak wstala to mi taka kupe walnela ze "klekajcie narody" musialam ja cala kapac
ide sobie z nia pogadac bo nie spi :rofl2:

reklama
A my wróciliśmy wczoraj po 18stej zmęczeni ale zadowoleni. Dziś porządki, pranie itd...Do codzienności czas wrócić i teraz tylko czekać na termin ciachnięcia...jutro wizyta u ginka:tak:

hejka laski
ja mam znowu L4 Olka się rozłożyła byłam z nią teraz u lekarza i nic nie widać, dała nas na mocz, ale podejrzewam, że to gardło będzie, bo ma 40 C i taka marudna jest, ale jak się jej pytam to nic ją nie boli.

A te buty to ma moja sąsiadka i ma takie co Mołkowa, pół przezroczyste i fajnie wyglądają z tą kulką.

zdrowka dla Olci!

...ja 1,5h masowalam brzunio z nowu mlodej z przerwami... masakra jak jeczala... i po cichu poplakiwala... ale chyba juz zasnela na dobre. Chyba...
Mi tez sie spac zachcialo z tego wszystkiego. I zaraz mnie cos trafi, bo za oknem za moim blokiem czyli zaraz pod moimi balkonem wrecz jest domek prywatny czyjs i tam na motorach podjechali jecys kolesie i przegazowuja co jakis czas na harlejach, no cos mnie trafi jak mloda obudza!

no to czekam na meza...
dzieci spia uuufff...
zmeczona jestem dzisiaj cos, oby mnie nic nie lapalo czasem, zero werwy we mnie

kroma oby! Dzieki...
a gdzie reszta Pań :eek:

edit:
heheh widac ze sie nudze ;p
wkleilam kilka foteczek tu gdzie trzeba ;p

dobrej nocy laski....
DSC00250.JPG

Ostatnia edycja:
lavrunia- ale się w tuliła w tego pluszaka, mój to męczy pieluchę tetrową, a z tym zmęczeniem to ja mam to samo.

Hej

larvunia- słodko sobie śpi przytulona do misia

Kroma- zdrowia dla Olki,żeby tylko na Arka nie przeszło

megi- odpoczywajcie teraz po wakacjach:p

Ja własnie krupnik skończylam robić, naszło mnie i mialam wielką ochotę, miske zjadłam i teraz spać mi się zachciało:-D

Miłej nocy!
Z

reklama
Do góry