reklama
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Jestem
nie chce mi sie nic pisac;p
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
A my wróciliśmy wczoraj po 18stej zmęczeni ale zadowoleni. Dziś porządki, pranie itd...Do codzienności czas wrócić i teraz tylko czekać na termin ciachnięcia...jutro wizyta u ginka

kroma
Fanka BB :)
hejka laski
ja mam znowu L4 Olka się rozłożyła byłam z nią teraz u lekarza i nic nie widać, dała nas na mocz, ale podejrzewam, że to gardło będzie, bo ma 40 C i taka marudna jest, ale jak się jej pytam to nic ją nie boli.
A te buty to ma moja sąsiadka i ma takie co Mołkowa, pół przezroczyste i fajnie wyglądają z tą kulką.
ja mam znowu L4 Olka się rozłożyła byłam z nią teraz u lekarza i nic nie widać, dała nas na mocz, ale podejrzewam, że to gardło będzie, bo ma 40 C i taka marudna jest, ale jak się jej pytam to nic ją nie boli.
A te buty to ma moja sąsiadka i ma takie co Mołkowa, pół przezroczyste i fajnie wyglądają z tą kulką.
zdrowka dla Olci!
...ja 1,5h masowalam brzunio z nowu mlodej z przerwami... masakra jak jeczala... i po cichu poplakiwala... ale chyba juz zasnela na dobre. Chyba...
Mi tez sie spac zachcialo z tego wszystkiego. I zaraz mnie cos trafi, bo za oknem za moim blokiem czyli zaraz pod moimi balkonem wrecz jest domek prywatny czyjs i tam na motorach podjechali jecys kolesie i przegazowuja co jakis czas na harlejach, no cos mnie trafi jak mloda obudza!
...ja 1,5h masowalam brzunio z nowu mlodej z przerwami... masakra jak jeczala... i po cichu poplakiwala... ale chyba juz zasnela na dobre. Chyba...
Mi tez sie spac zachcialo z tego wszystkiego. I zaraz mnie cos trafi, bo za oknem za moim blokiem czyli zaraz pod moimi balkonem wrecz jest domek prywatny czyjs i tam na motorach podjechali jecys kolesie i przegazowuja co jakis czas na harlejach, no cos mnie trafi jak mloda obudza!
no to czekam na meza...
dzieci spia uuufff...
zmeczona jestem dzisiaj cos, oby mnie nic nie lapalo czasem, zero werwy we mnie
kroma oby! Dzieki...
a gdzie reszta Pań
edit:
heheh widac ze sie nudze ;p
wkleilam kilka foteczek tu gdzie trzeba ;p
dobrej nocy laski....
dzieci spia uuufff...
zmeczona jestem dzisiaj cos, oby mnie nic nie lapalo czasem, zero werwy we mnie
kroma oby! Dzieki...
a gdzie reszta Pań

edit:
heheh widac ze sie nudze ;p
wkleilam kilka foteczek tu gdzie trzeba ;p
dobrej nocy laski....
Ostatnia edycja:
aneteczka
Fanka BB :)
Hej
larvunia- słodko sobie śpi przytulona do misia
Kroma- zdrowia dla Olki,żeby tylko na Arka nie przeszło
megi- odpoczywajcie teraz po wakacjach
Ja własnie krupnik skończylam robić, naszło mnie i mialam wielką ochotę, miske zjadłam i teraz spać mi się zachciało
Miłej nocy!
Z
larvunia- słodko sobie śpi przytulona do misia
Kroma- zdrowia dla Olki,żeby tylko na Arka nie przeszło
megi- odpoczywajcie teraz po wakacjach
Ja własnie krupnik skończylam robić, naszło mnie i mialam wielką ochotę, miske zjadłam i teraz spać mi się zachciało

Miłej nocy!
Z
reklama
Podziel się: