reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Future- mój mi padła na dworze i nawet się nie obudziła jak wózkiem go targałam na 2gie piętro. Fajnie wyszła z tym misiem, mała gwiazdka.
Befatka- w Anglii lubiłam te zakupy przed świąteczne, wyprzedaże i ich strojenie domów, no i obiady świąteczne w pracy, fajnie się przebierali i tacy szczęśliwi wszyscy tam są jak idą święta. A co do cen to faktycznie w UK tanio w porównaniu do zarobków, ja nawet do tej pory zamawiam prezenty z UK, bo taniej. Ale i tak strasznie tęskniłam i nie mogłam tam wysiedzieć, niby kraj ma to co nam brakuje, ale ja mam tu rodzinę. Gdyby nie ona to bym w UK została. A co do rodziny to ja jestem w PL, a ciotek też nie odwiedzam, też uważam ta sama droga, a one po obrażane.
Megi- Ja miałam tak samo, co do łóżeczka to się budził i w dzień to jak spał długo to wszędzie tylko nie w łóżeczku. Możliwe, że dzieci lubią ciepło, zapach bliskość, a w łóżeczku, nowa pościel, zimno. Ja w sumie Olkę uczyłam spać w łóżeczku jak miała już z 3 mce, a Arka jak miał z 2 mce. Ja sobie na początku odpuściłam i nie miałam z nauczaniem problemu, robiłam to stopniowo, w ogóle to Arek na początku tylko w bujaku zasypiał lub na rękach.

reklama
Przedstawiam Wam "Przytulanka Misiulanka" ....

A kuku nazywam się Przytulanka Misiulanka :-)

DSC00824.JPG

DSC00825.JPG

wersja dla niegrzecznych dzieci :-D

DSC00827.JPG

i takie tam...

DSC00829.JPG

DSC00831.JPG

DSC00833.JPG

Zaczynam robic teraz "Przytulaka Fruciaka":-D:-D;-)
Jak Wam sie podoba pierwsze moje wypociny ?? :sorry2:
Krolik zrobiony z recznika, starego polara i Misiulki przymalego spiocha ;p

Ostatnia edycja:
no tyyyyyyyyyyyyle czekalam zeby ktos ocenil w koncu Future hehehehe ;-)
suoer ze sie podoba, no to moge isc teraz spac :-D:-D:-D
a tak powaznie czekam na mojego nosz kurde jeszcze kogos targa ze soba w sensie klienta.... ma kompa mu naprawiac czy cus takiego... po nocy paranoja...

Future łoki doki bedzie i "Przytulen Helen" :-D:-D;-)
Przyszla bratowa mi powiedziala, ze sie "Przytulanki Misiulanki" boi :szok::shocked2:;-):-) ale tez sie jej podobala :tak:

no dobra ide cieplej herbaty se zrobic, cos chlodnawo sie robi....

Hello...

wpadlam na chwilke

Larvunia przytulanka bombowa :-) jakie masz zdolnosci hoho :tak: normalnie czad..
moze to pomysl na nowy biznes ;-)

Future to sie helenka wyspala...:-)

zmykam szykujemy sie papa:tak:

witam
larvunia to pewnie ten pomysl na...:-)
a mnie glowa boli z jednej strony jak nigdy musialam cos wziac bo wiem ze nie przejdzie samo:nerd:

dzieki dziewczyny :-)
nie nie nie ciacho... tamto nad czym mysle to w lokalu itp... ale jeszcze nic pewnego.
Tez myslalm zeby sie tym zajac a mezus by mial to co chcemy otworzyc ;-) Tylko czy ludziom bedzie sie podoba i czy bedzie zbyt?? Handel to ciezki orzech :sorry: z torebkami nie szlo najlepiej a te przytulaski... sama nie wiem. Robie dzis dla synka cosik, a pozniej dla Heśi... pozniej stworze cos na sprzedaz. Zobaczymy czy szybko pojdzie i za ile ;-) jak cos z tego bedzie to moze pomysle o tym jako o biznesie na siebie ;-)

nie wazne, wazne ze masz pomysl na biznes a wiadomo ze jak sie cos otwiera to nie masz gwarancji ze bedzie od razu super
a jak mlody i jego kaszel?

reklama
rano dzis kaszle... i slysze odrywajaca sie flegme, ale on nie umie wypluwac... ogolnie w dzien malo kaszle, tylko przy wysilku. Do konca tyg siedzi w domu... Kurde jak mu do poniedzialku nie przejdzie to ide z nowu do lekarza a tam ponoc antybiotyk ma mu przepisac. Kurde w poniedzialek zacznie sie 4 tydz jak kaszle :-(

Do góry