reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Ania gratuluje:):):)
Madziarena sto lat dla Amelki!
My po zebraniu w przedszkolu ale o tym juz na tajnym opowiedzialam to sie powtarzac nie bede::)
ide jeeesc:)wczoraj murzynka upieklam:p

czesc wam:-)
od rana jakas nie teges bylam...ciezko mi bylo wyjsc z domku no ale coz musialam:cool2:teraz zdarzylam posprztac lazienke z kurzu..ale jeszcze jutro pewie syf jednak jakos trzeba funkcjonowac:tak:
madziarena sto lat dla amelki:-)duza panna juz z niej:-)
blond zjadlabym murzynka:tak:
larvunia jak tam w domku jestescie?szkoda ze misia ma ospe ale chyba to bylo do przewidzenia:dry:moj jeszcze nie mial wiec wszystko przedemna;-)
megi to ci chlop duzy juz :tak:
ide pranie rozwiesic moze mi przeschnie przez noc w lazience a rano bede musiala zwijac....kurde jestem juz strasznie zmeczona tym wstawaniem rano wychodzeniem tak zrana wogule tym calym remontem:eek:no ilez mozna remontowac.......ale jeszcze troche musze sie przemeczyc...najgorsze jest to ze teraz jak jestem u mamy cale dnie to jestem bardziej zmeczona niz mialabym wysprzatac cala chate na blysk:eek:

Kurde kolacji miałam nie jeść :wściekła/y: No ale szyneczka tak na mnie patrzyła w lodówce....

Kurde jakie nudy.

Marzenka już niedługo koniec..

Blond
:szok: szoku jestem.

No własnie Owca zaginęła w akcji komodowej
:cool:

Katgen ale dlaczego?
Marzenka pociesze Cie. moja mama 3 lata remont robila...jak skonczyla wreszcie to taaaaaka impra byla bo naprawde dosc mieli. chociaz moim zdaniem ona sie chyba uzaleznila od tychremontow juz bo ciagle cos wymysla i moim zdaniem tam nigdy konca nie ma. non stop sa jacys robotnicy, jak nie w srodku to na zewnatrz, to sciany to brama i tak w kolko macieju

reklama
Do góry