wrocilam z tesco. wiecie ze na roznice w cenach oni sobie zrobili 1 dzien?

niezli sa. nie wiem wogole czy to jest zgodne z prawem konsumenta. u mnie minelo jak si okazalo 2 tyg hehe bo mama miala paragon ale udalo mi sie, w sumie to nic mowic nie musialam ani sie klocic tylko okazalo sie ze cala partia tych ciucho, roznych koszulek ma cene 33 na metce a wszystkie wchodza za 55:/ jeszcze nikt o dziwo nie przyszedl do nich z tym, sami sie dziwia bo 2 tyg minelo od mojego zakupu i na pewno sa ludzie ktorzy tez kupili, ale kase oddali dlatego ze uratowalam ich od wiekszych kosztow, zdjeli od razu cala serie. niezle jaja ale sie ciesze, 22 zl to sporo jak na taka pierdółke.
troche pod tesco sie wkurzylam, ludzie nie dadza normalie dosc do auta z zakupami, chyba z 3 gosci zapytalo sie mnie po drodze czy nie chce perfum, tuszy do rzes i innych szamponow, oczywiscie kilka razu trzeba bylo powiedziec stanowcze nie zeby wogole poszli, jak wypakowalam zakupy to jeszcze jakas babka podeszla ze zbiera kase na jakies dziecko, a potem jakis zul czy nie doloze sie do piwa. cyrk normalnie. to juz pod biedronka nie ma takich atrakcji hehe
dzieczyny ja wszystko do torby mam spakowane w jednym miejscu ale nie ma mi kto torby sciagnac z gory, pod sufitem mam taka polke i jest wcisnieta. chyba powrzucam w kilka reklamowek te rzeczy w razie czego i juz. zawsze to lepiej w 3 torbach niz pojedynczo

aaa i ten ginekolog ze szpitala troszke sie zdziwil czemu nie chodze juz co 2 tyg tylko co 3 do gina, myslalam ze to mala roznica ale on twierdzi ze za rzadko i mam chodzic czesciej.
mycha mogliscie kupic sobie startery na karte z tmobile. on niemiecka a Ty polska. i wtedy placicie kolo 20 zl i macie do siebie za darmo tylko on musi miec ta niemiecka. my chcemy tak z W zrobic, juz sie dowiadywalismy w salonie i okazuje sie ze sie da , bo W jest ciagle w niemczech a nie zawsze mu net lapie zeby na skypie pogadac.