reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam i ja :happy:
pomalu szykuje obiadek bo pozniej 2 babcie na torta wpadna i kawe :tak:
bylam tez na chwile z psem na dzialce podlac pomidorki :-)
A tak to tez chlodno u nas jest 12 st ale jakos mi zimno :tak:

Madziarena ale mala ci dlugo spi az tak od wieczora??:nerd:
Marzenka przyjemnej pracy i malego ruchu :tak:

Larvunia wspolczuje tego bolu...oby ci predko przeszlo po lekarz :tak:

Ciacho fajnie ze mieliscie wspolny wypad z m bez dzieci :-) nieraz sie nalezy od zycia :tak:
a cory w sumie masz juz duze to nawet same moga zostac na pare godz :tak:

Aniolek fajnie ze u babci imprezka udana :tak: jak babcia sie czuje po szpitalu lepiej ?:baffled:

Dobra uciekam milej niedzili wam zycze :-)

reklama
larvunia wesołe miasteczko było jeszcze z 2 dni temu, a dziś nie wiem kurcze wczoraj przejeżdżałam tamtędy, ale nie zwróciłam uwagi. A z okna nie widzę, bo bloki zasłaniają.. może ktoś inny podpowie. Ja daję młodemu krowie mleko ale na razie 2 %. Zupełnie nic mu nie jest, a jest po nim dłużej syty. Mam nadzieję, że mu nie zaszkodzę.. tyle opinii w necie na ten temat, że głowa boli.. Powodzenia w odcyckowaniu i oduczaniu noszenia.. ciężka przeprawa przed Tobą, ale na pewno się uda:tak:

Owca dzięki wielkie babcia troszkę lepiej, ale jednak dużo gorzej niż przed szpitalem.. szybko się męczy.. ciężko jej oddychać i dużo gorzej wygląda.. martwię się.. Mimo wszystko lepiej dochodzić do siebie w domu niż w szpitalu. Wczoraj była zadowolona, że tyle osób przyszło, a to najważniejsze:happy:

no hej, ciacho tak mam męża juhuuuuuuuuuu

w nocy nie spaliśmy, gadaliśmy i różne inne historie, mała się budziła strasznie. a jak ten do niej poszedł to już nie chciala spac wogole. chyba się stęskniła. od rana na nim wisi. ja mam spokój.

larvunia nie chce Cie skłamac bo nie zwracałam uwagi na miasteczko, ale jak bylam w gofiku to chyba mi się obiło o oczy ;) ze jeszcze jest.

aniołek, ostatnio w ddtvn bylo o karmieniu dzieci, że już 4 miesięcznie dziecko, jak jest umiejętnie dokarmiane w nocy butlą lub piersią, to powinno się przyzwyczaić i póżniej już bez dojadania spac całą noc. wiec jak wypracowałaś sobie już taki system to się go trzymaj i bez rozbudzania karm ;) może się uda i niebawem bedzie spał cała noc.
u nas hesia odkąd skończyła 2 czy 3 miesiące przesypiała po 11-12 godzin bez jedzenia. a jak miala rok, to zaczęła się budzić. trwało około miesiąca, ale już przesypia.
a mam koleżanke, co mowi, ze jej synkowi 14 miesięcznemu poprostu nie starcza ani kaszka, ani kleik, i musi zjesc maly na kolacje paróweczki, kanapeczki i wtedy się najada i śpi ładnie. ale u nas się sprawdza butla.

a dziś w nocy się budziła i bardzo płakała. albo płakała a jak do niej podeszłam to spała i przez sen płakała. i to przerażliwie coś ją bolało. ale dałam ibum i przeszło. myślę, że trójki wychodzą... poczekamy, zobaczymy.

no. jak Hesiu zasnął to my z J. zdrzemnęliśmy się chwilę, a teraz robimy obiadek. Znaczy on robi, a ja siedzie z wami hahha ale zdorbiłam surówkę ;)

hello

Nie no Ania my jeszcze w 1 kawalku, ale to juz wiesz hehe. na dowod zdjecie sprzed chwili na tajnym.

jaka paskudna pogoda dzisiaj. przed chwila sie z lozka wyrzebalam dopiero, jakis strach mnie dopada przed tym wszystkim i siedze i lapie dla ze rady nie dam, a im dalej jest W tym bardziej sie boje:zawstydzona/y:

uciekam bo smece dzisiaj cos:/

o blond czesc
eee CIebie nie bede z brzuchem do deski zaganiac i żelaska heheeh
szukam chetnego ;p

reklama
Do góry