reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no przestancie z tym jedzeniem nooooooo....ja to bym mogla ostatnio tylko pomidory jesc. nie wiem czemu mnie tak wzielo hehe

Owca moj wraca w nastepny weekend, ale to tez tylko na tydzien( no chyba ze urodze to zostaje wtedy jeszcze 2 a jak nie to jedzie normalnie na kolejne 2 tyg do pracy) tyle ze jak zaczne rodzic jak go nie bedzie to przyjedzie po jakis 2 dniach, wiec to tez nie tak ze bede 2 tyg sama i czekac az mu sie trasa skonczy tylko wtedy go wysylaja juz do domu a sciagaja nastepnego.on tez tak 2 razy zostal juz sciagniety z domu jak sie kolegom dzieci rodzily i potem reszta miala namieszane w prace zeby tamten mogl w domu siedziec z zona i dzieckiem:)
tak wiec moge zaczac rodzic za tydzien i mam na to 7 dni hehehe:)chociaz jeszcze planujemy na weekend za tydzien wyjechac nad jezioro o ile sie uda:)

reklama
Blond to tyle dobrze ze moze posiedziec z wami troszke :-):-)

Ciacho dodalam komentarz u ciebie na blogu jako anonimowa ;-) tez ubostwiam zaziki do grilla :tak:

owca dzieki:-) ja uwielbiam nawet bez grilla
na niedziele zrobie mniam a my tutaj o jedzeniu:-D:-D az mi sie zachcialo :-D
uciekam, milego wieczoru zycze:-) przed chwila taka lało ze az siwo bylo i pogrzmialo troche

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no i od razu inne powietrze jak tak lunelo ale ludzie biedni na przystanku hehe. ale rzeczywiscie sie siwo zrobilo
ja teraz okupuje bloga Ciasteczka i mi slina do dooopy ucieka:sorry2: :sorry2:jutro cos upieke bo mama przyzedza wiec bedzie pretekst:)

Witam mam wreszcie chwilę dla siebie. Paweł śpi, Zuza jeszcze w pokoju harcuje pewnie niebawem pójdzie spać....
Byłam po południu z nimi na dworze ale po 45 min spadałam bo leciało ze mnie...w domu jednak chłodniej.
PR- ładnie zaczyna synuś "nadawać" pociecha z niego:-)
yolanta masz ślicznego synusia, te oczka no zakochać się można, gratulacje raz jeszcze:tak:
Zastanawiam się która z dziewczyn teraz najprędzej się rozpakuje:confused::-)
Dziewuszki nie kuście mnie tu wypiekami bom jutro coś słodkiego zrobię...:-)

Witam się i Ja.
Znalazłam chwilkę, u Nas po niedzieli remont się zaczyna na nowym mieszkanku więc czasu mało będzie na wszystko ... Dziś Was nie nadrobię :no: ale Yola masz ślicznego synka, a te włoski urocze .. :tak: Co do dużych dzieci no to Ja miałam cc z Jaśkiem bo miał mieć ponad 4,300kg a miał 3,470kg więc usg pomyliło się prawie o 1kg .... :szok: Więc nie jest powiedziane że jak usg tak pokazuje to dziecko takie duże będzie..... :no:

Jutro już o 11 zajęcie będę miała ciotka ze swoimi córkami przyjeżdża będę całej trójce paznokcie robić bo w niedzielę na Komunię idą, później do Bukowca muszę jechać wymierzyć ile płytek potrzeba do łazienki i takie tam, a wieczorem będę szykować jedzenie dla męża bo w niedzielę znajomy mu zabierze i przekaże bo mu się kończy a wraca na koniec maja dopiero..

No nic nie zanudzam i sorki, że nie odpisałam .... No i słodkościami faktycznie kusicie ale nie będzie jutro czasu na pieczenie .... :no:

Miłego dnia i weekendu. :tak:

Witam

Blond - tak jak ania piszę pewnie woda nazbierana w organizmie teraz z ciebie uchodzi i zawsze kilka kg mniej:-)

Marzenka- jak z nogą?

ciacho- ale ty wiecznie kusisz słodkościami, a ja teraz dietkuje-słodyczy nie jem, bo przez zimę troszkę sie zapuściłam i ćwiczę sobie.

Pr- gratki dla Jasia , ze juz tyle mówi.

Kurcze dziewczyny jak super wczoraj na koncercie było, raz się rozpadało, ale w sumie potem już było w miarę, a perfekt bosko grał i w sumie ponad 1,5g odziny non stop na scenie. Nie dość, że lecze zapalenie strun głosowych i juz lepiej było to po wczorajszym znów mówić nie mogę:-pale i tak warto.

Ania i blond do jakich przedszkoli wasze dzieciaki chodzą?

Ostatnia edycja:
dzien dobry:-) troche zimno ale wiosna na zbytnio rozpusciala z temp.:-D:-D
aneteczka super ze koncert udany, oby wiecej takich wyjsc :tak: marzenka no wlasnie jak noga?
larvunia jak dzieciaki? mycha nie ma to jak na swoim robic

reklama
witam

ale dzisiaj pospalismy:) wstalismy przed chwila i w koncu jakos ta noc wygladala. poczatek byl podobny do ostatnich ale pozniej jak zasnelam tak sie nie budzilam juz tak czesto. jezu normlanie jak z niemowlakiem ze mna :D
zaraz ide szukac gdzies rabarbaru bo chce drozdzowe zrobic i cos na obiad bede kombinowac.

Aneteczka moj chodzi na MAlczewskiego do 11, a Ani na Lelewela( chyba to jest 10) jakies 150 m od siebie sa hehe.

Do góry