przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
ajj z tym sikaniem to wam pwoeim ze na tej koncowce to najgosze u mnie czeste sikanie bylo na dzien 2 przed rozsypkami

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o tak ;p;p ale ty jestes mloda piekna i szczupla no nie liczac ciazowego brzuszka;] ale to juz niedlugoMarzenka loooo matko wspolczuje!!!do szpitala jedz. dobrze Ania pisze
Ania gratki dla Jaskaod juz wczesniej mama mowil tylko ze nie przy Tobie
![]()
a co do tej wody to ja bym tez tak pomyslala, bo z mlodym tak mialam tylko ze ja wtedy puchlam bardzo to miala skad schodzic a teraz nie puchne. specjalnie ostatnio mierze obwody rano i wieczorem i moze z 1 cm roznicy jest. pije rano jedna kawe i potem 1.5 litrowa butelke wody , i wcale nie wiecej niz wczesniej . sama nie wiem o co to chodzi. a moze ja cale zycie bylam spuchnieta i teraz ze mnie schodzi i juz bede piekna moda i szczupla ?![]()