reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
pociesze was że mój Arek też miał być duży na USG miał 4,5 kg przed rozwiązaniem jak leżałam w szpitalu, a okazało się, że jak się urodził to miał 3900 i 59 cm. No i tak nie wyszedł kanałem tylko cięcie było, ale u mnie to z powodu wadliwej szyjki. Wiecie co teraz jak się rozsypiecie to będziecie wszystkie pisać o maluchach już w domu, szybkiego rozwiązania laski. Nie zazdroszczę wam męczenia się w duchocie, ja z młodym chodziłam jak upały były i miałam maksa.

Dzieki laski. wiem ze to juz niedlugo na szczescie. pozniej bede pewnie narzekac na cos innego :zawstydzona/y:
Marisamm Ty lecisz i 3 kropelki i to normalne ze niby sie chce a nie leci a u mnie chodzi o to ze od tychkilku dni to ja latam co chwile a sikam jakbym trzymala cala noc( sorki za opisy:zawstydzona/y::eek:) no i wlasnie nie wiem skad bo ja tyle nie pije .

Yola ja tez sie na Gabrysia napatrzec nie moge!!!piekny jest naprawde. i super ze taki grzeczny. oby juz mu tak zostalo. widze ze odnalazlas sie w roli mamusi:)no i najwazniejsze ze cycki nie bole hehe. mnie tez te oslonki ratowaly. teraz tez kupilam i sa spakowane w torbie do szpitala.

co do wielkosci to moj jest 2 tyg za maly z koleji, rafal niby tez byl 2 tyg za maly a urodzil sie 4 kg i 60 cm ale zeby bylo smieszniej to i tak byl najmniejszy na oddziale hehe. byly jeszcze 3 dziewczynki i one wszystkie byly wieksze niz on . ale teraz czuje ze mniej nosze i widze ze mniejszy ten brzuch, tylko ze czuje go wlasnie jakby bardziej "w srodku". mam lozysko z innej strony niz wtedy i ponoc to jest tego przyczyna ze czuje wszystko inaczej.

zaraz chyba jakas burza przyjdzie bo tak podejrzanie na dworze..ja mam odpalony wentylator w mieszkaniu caly czs bo nie ma czym oddychac.
Rafal spi. ma spuchnieta gorna warge, w przedszkolu sobie rozwalil, dopiero w domu zauwazylam a cala droge mowil ze mial raczki we krwi, ze pani do mnie dzwonila ale powiedziala ze nie pojdize do domu:eek: podawalam im nowy numer wlutym i teraz nie wiem czy maly sciemnia czy oni pod zly dzwonili ale jak go odbieralam to nikt slowa mi nie powiedzial ze cos sie stalo wiec nawet nie wiem jak do tego doszlo. waze ze zeby wszystkie ma, widac ze krew leciala bo rozciete ale nie potrafi mi wytlumaczyc co sie stalo bo co chwile mowi co innego. szkoda mi go bo widac ze mu to przeszkadza

a ja sie zapomnialam pochwalic ze w ten dlugi weekend Jasiek sie rozgadał w koncu mowi mama;] i chodzi za mna ciagle i mama mama albo za M tata tata ;]
umie juz:
da- daj, masz
mama
tata
baba
papa
amela
tiu- pic
ama- jesc;]
koko, kwa kwa, i najlepsze co go tesciowa nauczyla kowa (krowa) :)

Blond- ojej biedny Rafał, a moze przyloz mu cos zimnego??
a co do sikania to moze ci sie woda nazbierała a teraz wylatuje ze tak powiem

Ostatnia edycja:
dziewczyny ale jestem zla na siebie :wściekła/y:
4 lata temu zwichnelam noge w ten sam sposob jak dzis:-(az mi sie plakac chce ...
wychodzilam ze sklepu i byla dziura a ja jej nie zauwazylam i noge wygielam..napitala mnie jak cholera...nieiwem co bedzie dalej :-(

Marzenka loooo matko wspolczuje!!!do szpitala jedz. dobrze Ania pisze

Ania gratki dla Jaska:) od juz wczesniej mama mowil tylko ze nie przy Tobie :-p
a co do tej wody to ja bym tez tak pomyslala, bo z mlodym tak mialam tylko ze ja wtedy puchlam bardzo to miala skad schodzic a teraz nie puchne. specjalnie ostatnio mierze obwody rano i wieczorem i moze z 1 cm roznicy jest. pije rano jedna kawe i potem 1.5 litrowa butelke wody , i wcale nie wiecej niz wczesniej . sama nie wiem o co to chodzi. a moze ja cale zycie bylam spuchnieta i teraz ze mnie schodzi i juz bede piekna moda i szczupla ? :D:D:D:D

Marzenka loooo matko wspolczuje!!!do szpitala jedz. dobrze Ania pisze

Ania gratki dla Jaska:) od juz wczesniej mama mowil tylko ze nie przy Tobie :-p
a co do tej wody to ja bym tez tak pomyslala, bo z mlodym tak mialam tylko ze ja wtedy puchlam bardzo to miala skad schodzic a teraz nie puchne. specjalnie ostatnio mierze obwody rano i wieczorem i moze z 1 cm roznicy jest. pije rano jedna kawe i potem 1.5 litrowa butelke wody , i wcale nie wiecej niz wczesniej . sama nie wiem o co to chodzi. a moze ja cale zycie bylam spuchnieta i teraz ze mnie schodzi i juz bede piekna moda i szczupla ? :D:D:D:D
o tak ;p;p ale ty jestes mloda piekna i szczupla no nie liczac ciazowego brzuszka;] ale to juz niedlugo

marzenka jedz do szpitala bo roznie z takim czyms bywa i moze to cos innego:-(
pr to fajnie ze mlody tyle gada:tak: blond ty juz na wylocie jestes jeszcze chwila moment i dekerta cie czeka;-):-D
yola maly to taki slodziak:-)
a tak w ogole nie wnerwiajcie mnie z tym wiekem pogadamy jak wy bedziecie w moim to wtedy zobaczymy ...hehe

reklama
To znowu ja wpadam
u nas pada
i nudy na maksa :tak:
i z tych nudow pieke placek co prawda tylko murzynek
ale zawsze cos haha
mam nadzieje tylko ze zakalec nie bedzie :-D

PR to fajnie ze sie usmialas zawsze to jakas rozrywka jest :tak: no i gratki dla gaduly to teraz sie zacznie jak ci beda dyskutowac razem z Amelka :-)

Marzenka :szok: wspolczuje ci tego bolu
ja na twym miejscu podjechalabym odrazu do szpitala zeby zobaczyli co i jak :tak:

Blond to sie maly zalatwil moze zapytaj w poniedzialek w zlobku czy takie zdarzenie mialo miejsce no i czemu ci panie nic nie wspomnialy ?

Do góry