FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
ale skwar raaaaatunkuuuuuuuuu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hello
ja wpadlam tylko powiedziec ze zyje. nie mam sily na nic, 3 noc nie spie. sikam co 20 minut z zegarkiem w reku i tak cala noc. ja nawet tyle nie pije, nie wiem czemu tak ale ledwo zyje i juz mi sie plakac chce od tgo wszystkiego((
heh.. widzisz.. dołączyłaś do klubu wielkodzieciowych.. ja nie wiem skąd my takie pyzulki uchodowałyśmy..Blond wiem co czujeszja właśnie leżę sobie z mokrą i zimną chusteczką na czole i brzuchu.
W środę byłam na wizycie i postraszyła mnie cc bo duuuże dziecko. To że duże to już wcześniej było wiadomo - pyzol mały.
i tak jest anielski.. iście!! demoniczne spojrzenie? raczej kocie oczy!A na koniec zaprzeczenie jego anielskości, bo jak na moje to oczy ma iście demoniczne na tym zdjęciu![]()
Zobacz załącznik 463919