reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Blond wiem co czujesz:) ja właśnie leżę sobie z mokrą i zimną chusteczką na czole i brzuchu.
W środę byłam na wizycie i postraszyła mnie cc bo duuuże dziecko. To że duże to już wcześniej było wiadomo - pyzol mały. Dziś byłam ostatni raz u dentysty i cieszę się że mam już leczenie za sobą. W sumie skasowała mnie 550 zł. za jednego zęba. Masakra jakaś! Czemu nie zostałam dentystą..???

Dzieńdoberek :-)
Jakiego ja mam aniołka to mi się w głowie nie mieści :-) Wyspana i wypoczęta jestem :-D W nocy tylko mruknął, że chce cyca, to do cyca na śpiocha i tyle :-) Za to teraz w dzień nie śpi tylko sobie mruczy i najchętniej by ciągle był wtulony we mnie albo w tatusia :-) Żeby jeszcze mnie cięcie nie ciągnęło tak okrutnie to byłaby pełnia szczęścia, a tak to przebierając go dziś raz już myślałam, że zemdleję takie mroczki miałam...
Odpowiadając na pytania, w domu czujemy się dużo lepiej. Tatuś zakochany w synku po uszy, czemu się wcale a wcale nie dziwię :-) Chyba nawet troszkę zazdrosna jestem, bo jeszcze nie widziałam go tak szczęśliwego ;-)
Co do muzyczek to póki co ze spaniem problemów nie mamy. Ani ja, ani mały ;-) Ale jakby się pojawiły to dzięki za radę :-)

Owca - no to wszystkiego najlepszego dla synka :-) Fajne chłopaki się rodzą 7 maja? ;-)

Nie pamiętam już która mi radziła te osłonki, ale dzięki ogromne. Sutki mi wróciły do stanu używalności, teraz już bez nich karmię i dajemy radę :-) Jeszcze się rozkręca ta laktacja, ale ostatnio dokarmiałam butlą wczoraj po powrocie ze szpitala i chyba już nie będę musiała (chociaż mleko na wszelki wypadek mam). Wisi mi na cycu strasznie często ale krótko, mam nadzieję, że jak się mleko rozkręci to będzie na dłużej mu starczało...

Buziolki i biorę małego na cyc, bo już coś mruczeć znów zaczyna. A na koniec zaprzeczenie jego anielskości, bo jak na moje to oczy ma iście demoniczne na tym zdjęciu ;-)

Gabriel 079.jpg

HEJ

Yolanta alez on jest sliczny i jakie dlugie ma wloski slodziak straszny :-):-) napatrzec sie nie moge ;-)

U nas tez cieplo ale wczoraj bylo cieplej i w nocy 2 burze przeszly i ulewa :tak: mialam stracha haha...
Zaraz zmykam po mlodego to pozniej wpadne :tak:

Megi witaj w domciu :-)

Blond trzymaj sie kochana jeszcze troszeczke dasz rade :-)

Hej kasienka to ladnie oponki zalatwilas haha ;-)

dobra uciekam......

Oj mnie łepek rozbolał... Zrobiłam młodemu chińszczyzne, M sobie zrobił jajecznice i teraz śpi, zaraz go budze żeby te koła pozmieniał... A młody dalej nadaje, do słowa nie dopuści... No masakra już z nim nie mogę... M sttwierdził że mi chyba praca na lepsze wychodzi :-D.

OWCA a no dałam im popalic... tzn M stwierdził że to musiało byc przezemnie zrobione ( za blisko krawężnika parkowałam i felge podgięłam i powietrze poschodziło) bo akurat wtedy ja jechałam (raz napewno ale za drugim razem to nie pamiętam)

YOLANTA jaki on śliczny, no poprostu cud miód i malina...

Muszę wziąźc jakąs tabletke bo już niemogę... gorąco i duszno że masakra

hejka nawet nie czytam bo taka duchota, że ledwo zipię, na spacerze byłam i już mam dosyć tego piętra szczególnie jak mi Arek przed domem zaśnie i muszę go taszczyć na 2gie.

Miłego dnia laski.

A u mnie jakos tak zimno sie zrobilo na dworze
dopiero co deszcz troszke popadal...

a wekend ma byc juz zimnawy bo 12 st zapowiadaja :-(

Kroma skad ja to znam w polsce mieszkalam na 4 pietrze to byl hardcore wchodzac na gore z dzieciakami i zakupami ;-)

ciekawe co u Befatki zamilkla cos...

hallo;] wszystkim :)
wczoraj na Ani Mru Mru bylo super;] nie pamietam kiedy sie tyle nasmialam malo sie nie poplakalam;]
Yolanta- slodziak z tego Gabrysia;]
Blond- 3 maj sie laska juz nie dlugo :*

Ostatnia edycja:
reklama
hello
ja wpadlam tylko powiedziec ze zyje. nie mam sily na nic, 3 noc nie spie. sikam co 20 minut z zegarkiem w reku i tak cala noc. ja nawet tyle nie pije, nie wiem czemu tak ale ledwo zyje i juz mi sie plakac chce od tgo wszystkiego:(((

ja przynajmniej noc przesypiam, ale w dzień to biegam co chwilkę do łazienki; mam wrażenie, że mój pęcherz zaraz eksploduje, po czym okazuje się, że biegłam tam przez 3 kropelki; oszalec idzie! a już nie mówię, że jak tak gorąco, to ledwo się kulam i toczę.. zbiera się na burzę, niech się schłodzi, bo mamy dzisiaj jeszcze jechac do rodziców, jedyne 1.5h w samochodzie... no i przerwa co 15 na siku;-) więc się zejdzie..

Blond wiem co czujesz:) ja właśnie leżę sobie z mokrą i zimną chusteczką na czole i brzuchu.
W środę byłam na wizycie i postraszyła mnie cc bo duuuże dziecko. To że duże to już wcześniej było wiadomo - pyzol mały.
heh.. widzisz.. dołączyłaś do klubu wielkodzieciowych.. ja nie wiem skąd my takie pyzulki uchodowałyśmy..

A na koniec zaprzeczenie jego anielskości, bo jak na moje to oczy ma iście demoniczne na tym zdjęciu
wink2.gif

Zobacz załącznik 463919
i tak jest anielski.. iście!! demoniczne spojrzenie? raczej kocie oczy!
i ta jego czuprynka:))
Gabrysiu - ciocia Mariska przesyła buziaczki :*

Ostatnia edycja:
Do góry